📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakos gram na Xboxie 360 i Playstation 3 i nie macham rekami jak ocipialy. Zmienia sie fizyka, jakosc oferowanej grafiki, mozliwosc zniszczenia otoczenia, mimika postaci, realizm ruchow itd.

so whaat napisał/a:
każdy silnik jest pisany tak by poszedł na takim gównie jak PS czy xbox. a świetne maszyny PC się nudzą i czekają az ktoś je wkoncu wykorzysta na 100%.
Chociaż nie trzeba wymieniać komputera co rok, żeby wszystkie gry poszły... (przyp. 2002-2008)
a co do przedpotopowej grafiki - w sumie taka seria Crysis nadal ma jedną z najlepszych grafik + BF3
Chodzi o to że jest lepiej niż przypuszczaliśmy bo nie trzeba nosić dwóch ton sprzętu i okablowania na sobie?
Ja mam tą nowszą wersję gtx260, c2d e6850 i 2gb starego ddr2 ramu za który dałem 300zł 4 lata temu. Do tej pory wszystko mi chodzi w najwyższych detalach(chyba że jest tak niezoptymalizowane jak I crysis ale to są wyjątki)
Generalnie mój komputer to dinozaur wg niektórych. Średnia wieku części to jakieś 3 lata. Nie wliczam w to karty muzycznej z 1997 roku.
Generalnie mój komputer to dinozaur wg niektórych. Średnia wieku części to jakieś 3 lata. Nie wliczam w to karty muzycznej z 1997 roku.
@up Mam trochę starszy zestaw z 2007, tj. C2D E6420, 9800GTX+ z 1GB i 6GB DDR2 (swoją drogą nic prawie nie wydałem na dwa ostatnie podzespoły, GPU "pożyczone" z komputera kuzynki a kostki RAM wyjęte z niby uszkodzonego kompa, też od rodzinki
) i jak na razie mocy nie brakuje, w większości nowe gry chodzą na maksimum. Wymienię go, jak się sam zepsuje albo dojdzie duża ilość gotówki (w co raczej wątpię).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie