Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Chupacabra 2013-01-05, 22:58 1
Początki zawsze są trudne
Zgłoś
nots 2013-01-05, 23:09
Jakos gram na Xboxie 360 i Playstation 3 i nie macham rekami jak ocipialy. Zmienia sie fizyka, jakosc oferowanej grafiki, mozliwosc zniszczenia otoczenia, mimika postaci, realizm ruchow itd.
Zgłoś
Mom and Death 2013-01-05, 23:39 53
@up no co ty nie powiesz ? obrazek ma wydźwięk humorystyczny a ty p🤬lisz jakieś oczywiste smuty nie wiadomo po jaki c🤬j.

podpis użytkownika

Zgłoś
s................t 2013-01-06, 0:22 26
nots napisał/a:

Jakos gram na Xboxie 360 i Playstation 3 i nie macham rekami jak ocipialy. Zmienia sie fizyka, jakosc oferowanej grafiki, mozliwosc zniszczenia otoczenia, mimika postaci, realizm ruchow itd.

szkoda ze fabuła jest c🤬jowa, i stary Morrowind jest lepszy niz wszystkie RPG z ostanich paru lat razem wzięte. i h🤬j z tym ze kolejne odsłony wielkich marek jak CoD czy BF oferują z kolejną odsłoną tylko lepszą grafike. h🤬j tez z tym, że konsole hamują rozwój gier przez bycie przedpotopową konfiguracją. h🤬j z tym ze gracze PC przez to cierpia dostają jedynie daremne porty z konsol. h🤬j z tym wszystkim. dobrze ze mamy lepszą grafikę!!!! typowy użytkownik konsoli.
Zgłoś
masaj990 2013-01-06, 0:31 4
so whaat napisał/a:

szkoda ze fabuła jest c🤬jowa, i stary Morrowind jest lepszy niz wszystkie RPG z ostanich paru lat razem wzięte. i h🤬j z tym ze kolejne odsłony wielkich marek jak CoD czy BF oferują z kolejną odsłoną tylko lepszą grafike. h🤬j tez z tym, że konsole hamują rozwój gier przez bycie przedpotopową konfiguracją. h🤬j z tym ze gracze PC przez to cierpia dostają jedynie daremne porty z konsol. h🤬j z tym wszystkim. dobrze ze mamy lepszą grafikę!!!! typowy użytkownik konsoli.

Ale ty p🤬lisz Battlefield 3 oferuję tylko nową grafikę ? Grałeś ty k🤬a jeden z drugim w multi, że się wypowiadasz? Niebo a ziemia. W Skyrima k🤬a grało się przyjemniej niż w Morrowinda, mimo że w Morrowinda grałem jako mały berbeć. Co jak co, ale akurat użytkownicy konsol mają c🤬jową grafike i w 200% wole grać na pececie. Bo podepne sobie takiego pada z xboxa i gra się k🤬a jak na konsoli tylko, że z lepszą grafika. Jedną wadą, że na exclusivy mogę się tylko ślinić, ale c🤬j tam - coś za coś.
Zgłoś
s................t 2013-01-06, 0:37
masaj990 napisał/a:

Ale ty p🤬lisz Battlefield 3 oferuję tylko nową grafikę ? Grałeś ty k🤬a jeden z drugim w multi, że się wypowiadasz? Niebo a ziemia. W Skyrima k🤬a grało się przyjemniej niż w Morrowinda, mimo że w Morrowinda grałem jako mały berbeć. Co jak co, ale akurat użytkownicy konsol mają c🤬jową grafike i w 200% wole grać na pececie. Bo podepne sobie takiego pada z xboxa i gra się k🤬a jak na konsoli tylko, że z lepszą grafika. Jedną wadą, że na exclusivy mogę się tylko ślinić, ale c🤬j tam - coś za coś.

co takiego oferuje w stosunku do BF2?? tylko lepsza grafike. pusc sobie peirwszy lepszy gameplay (bo chyba nie grałes skoro tak p🤬lisz) z BF2 i sie przekonaj. nawet dzwięku czołgów nie zmienili. a mam przegrane kilkaset godzin, wiec mi nie gadaj tu. w BF3 sie swietnie bawiłęm, nie znaczy to ze to świetna produkcja. a skyrim? co takiego oferuje? fabuła POBOCZNA zajebista - główny wątek to śmiech na sali. bohater, smoki i to wszystko. gdyby nie swoboda i mnogosc akcji byłby to syf, bo poza poboczną fabułą ( która ma byc w zamysle tylko dodatekiem do reszty ) nie oferuje w zasadzie nic do czego mogło by się przywiązać. a w Morrowindzie czekałem na wyjasnienie sie kolejnych zagadek z wątku głównego, wykonując tony róznych sidequestów. konsole to c🤬jstwo. spowalnia lub nawet uniemożliwia rozwój gier. taka prawda. każdy silnik jest pisany tak by poszedł na takim gównie jak PS czy xbox. a świetne maszyny PC się nudzą i czekają az ktoś je wkoncu wykorzysta na 100%.
Zgłoś
mikEWrona 2013-01-06, 7:06
O co chodzi ?

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Z................U 2013-01-06, 9:12 2
so whaat napisał/a:

każdy silnik jest pisany tak by poszedł na takim gównie jak PS czy xbox. a świetne maszyny PC się nudzą i czekają az ktoś je wkoncu wykorzysta na 100%.

Chociaż nie trzeba wymieniać komputera co rok, żeby wszystkie gry poszły... (przyp. 2002-2008)
a co do przedpotopowej grafiki - w sumie taka seria Crysis nadal ma jedną z najlepszych grafik + BF3
Zgłoś
thewhitestar 2013-01-06, 10:21 1
Chodzi o to że jest lepiej niż przypuszczaliśmy bo nie trzeba nosić dwóch ton sprzętu i okablowania na sobie?
Zgłoś
Szulcu 2013-01-06, 11:37 2
a dzieci z Rumunii dalej bawią się kciukiem?

podpis użytkownika

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
geniuszę 2013-01-06, 13:09 1
ZiZU napisał/a:

Chociaż nie trzeba wymieniać komputera co rok, żeby wszystkie gry poszły... (przyp. 2002-2008)
a co do przedpotopowej grafiki - w sumie taka seria Crysis nadal ma jedną z najlepszych grafik + BF3

Ale p🤬lisz farmazony... Kupujesz sobie dobrą karte i procesor i masz z głowy kilka lat!! Ja mam GTX 560 Ti z AMD 4100 i jak narazie wszystko mi hula na full grafice z 16x MSAA co jest cholernie wymagające. To jest j🤬y mit ze trzeba co rob wymieniac części, no ale jak kupujesz c🤬jowe komponenty to rezultat masz tylko jeden.
Zgłoś
pietryna 2013-01-06, 13:20
Ja mam tą nowszą wersję gtx260, c2d e6850 i 2gb starego ddr2 ramu za który dałem 300zł 4 lata temu. Do tej pory wszystko mi chodzi w najwyższych detalach(chyba że jest tak niezoptymalizowane jak I crysis ale to są wyjątki)

Generalnie mój komputer to dinozaur wg niektórych. Średnia wieku części to jakieś 3 lata. Nie wliczam w to karty muzycznej z 1997 roku.
Zgłoś
shin69 2013-01-06, 13:57
@up Mam trochę starszy zestaw z 2007, tj. C2D E6420, 9800GTX+ z 1GB i 6GB DDR2 (swoją drogą nic prawie nie wydałem na dwa ostatnie podzespoły, GPU "pożyczone" z komputera kuzynki a kostki RAM wyjęte z niby uszkodzonego kompa, też od rodzinki ) i jak na razie mocy nie brakuje, w większości nowe gry chodzą na maksimum. Wymienię go, jak się sam zepsuje albo dojdzie duża ilość gotówki (w co raczej wątpię).
Zgłoś
Leouch 2013-01-06, 16:28
so whaat napisał/a:

szkoda ze fabuła jest c🤬jowa, i stary Morrowind jest lepszy niz wszystkie RPG z ostanich paru lat razem wzięte. i h🤬j z tym ze kolejne odsłony wielkich marek jak CoD czy BF oferują z kolejną odsłoną tylko lepszą grafike. ch🤬j tez z tym, że konsole hamują rozwój gier przez bycie przedpotopową konfiguracją. ch🤬j z tym ze gracze PC przez to cierpia dostają jedynie daremne porty z konsol. ch🤬j z tym wszystkim. dobrze ze mamy lepszą grafikę!!!! typowy użytkownik konsoli.

bez przesady, skyrim tez ma ciekawa fabule i fajny swiat

Ale zgadzam sie, że morrowind jest wyjatkowy. Wgrywajac mody i modyfikujac delikatnie gre mamy grafike rodem z topowych gier 2012 roku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie