Ten kraj nie ma przyszłości, jak tak dalej pójdzie.
Nóż się w kieszeni otwiera. Albo to może, po prostu, za trudne słowa dla nich.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Równie dobrze mogli by w "polskich" obozach zagłady stawiać pomiki Hitlerowi. Tępę c🤬y nawet nie wiedzą co to za pomnik i komu wystawiony. Pan z parasolką ma rację. A 4 śpiących to niech sobie buła przed belwederem postawi.
Taa i rownouprawnienie , jak cos od takich tepych dzid bedzie zalezalo to tu kamien na kamieniu nie zostanie.
Zlota prawda mojego dziadka - od kobiety zalezec powinien tylko obiad.
W Warszawie stawiają pomniki armii radzieckiej? może ktoś wyjaśnić? czy to stary materiał?
konto usunięte
2013-09-25, 14:13
piwo dla tego Pana.
konto usunięte
2013-09-25, 15:09
Jak jestem przeciw przywróceniu tego pomnika to jestem już "faszysto"?
konto usunięte
2013-09-25, 22:30
Polska umiera.
konto usunięte
2013-09-26, 1:02
To jest po prostu spowodowane przez nadmiar materiału

I taka dziewczyna kiedyś będzie żoną, matką i bedzie gadac swojemu dzieciakowi jak to on sie nie uczy ...
One pewnie nawet nie wiedzą co to ZSRR. Dla takich ważniejsze jest wiedzieć w co się ubrać do klubu w "piątunio".
Zamiast powiedzieć wprost, że nie wiedzą to udają że wiedzą przytakując.
@modyf
Stary pomnik przy dworcu wileńskim, ale z powodu budowy metra musieli go przenieść i teraz było pytanie czy to komuś przeszkadza że ten pomnik znów tu będzie stał (koło Wileniaka).
konto usunięte
2013-09-26, 6:57
konto usunięte
2013-09-26, 7:30
konto usunięte
2013-09-26, 7:45
Panienki dopiero co przyjechały do Warszawy i jedyne co wiedzą o mieście to gdzie jakie kluby i inne "modne" miejsca. Jak usłyszały słowo POMNIK, od razu wiedziały, że nie sprostają pytaniu
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org