Wyobrażacie sobie taką akcję u ludzi? Masz nap🤬lać się z gościem nie przerywając walenia panienki

twentyfree napisał/a:
dajcie to na dzide to admin bedzie mokry
Wracaj tam najlepiej. Że się to debilstwo posypało trzy razy w zeszłym roku to nie znaczy, że zaraz mają co gorsi uciekinierzy i głupsi tu przychodzić i pisać, że tęsknią.
Zupełnie jak Kalifornijczycy emigrujący ze stanu Sodomy i Gomory do Texasu, żeby p🤬lić, jak tam było fajnie.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Może jakiś ekspert wytłumaczy jakim cudem nie chce się wyśliznąć c🤬j sobaczy?
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
OpenStreetMaps napisał/a:
Czasem tak jest, że się zwierzaki zakleszczą i za c🤬ja nie mogą się rozłączyć, to w naturze spotykane, ale sam nie wiem czemu

dwa cz🤬chy pogryzył sie o jasniejsza suke w miedzyczasie ją dymajac
kwintesencja sadola
kwintesencja sadola
Ale chora akcja. Wyobraźcie sobie dymasz jakąś fajną dziunię a tu nagle wbija się jej Stary okłada cię pięściami i między czasie próbuje ci wsunąć anusa w dupala patowa sytuacja nie możesz się ewakuować bo zakotwiczyłeś to tylko kwestia czasu kiedy pęknie dupa może między czasie spróbować puścić balasa może to zniechęci wroga
bercisko napisał/a:
Wyobrażacie sobie taką akcję u ludzi? Masz nap🤬lać się z gościem nie przerywając walenia panienki
"Kochanie to nie to co myślisz".
ququa napisał/a:
dwa murzyny pogryzył sie o jasniejsza suke w miedzyczasie ją dymajac
kwintesencja sadola
Dwa murzyny, pogryzły się o białą dz🤬kę, którą już kobietą (białą) nazwać nie można, bo dała dupy czarnemu.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
OpenStreetMaps napisał/a:
Pies i suka po akcie kopulacji pozostają połączone przez kilka, a nawet kilkadziesiąt minut. Pies choćby chciał, nie może wydostać się z suczki, ta równie nie może wpłynąć na to, aby zakleszczenie trwało krócej. Taki specyficzny rodzaj połączenia obserwować można tylko u psowatych.
podajlape.pl/blog/zdrowie/polaczenie-psow-po-akcie-kopulacji/