P🤬licie, co nie lubię pranków to to jest spoko, zauważcie że każdy ale to każdy się uśmiechnął a dzieciaki mu piątki przybijały, chyba że jedziecie po tym bo ostatnio się to modne na sadolu zrobiło to spoko.
I jeszcze drugi komentarz pod filmem o prankach A W POLSCE TO BY BYŁO !!1!!! Idź zobacz jak chyba ten sam gościu dostał po ryju od jakichś cz🤬chów jak się pytał czy go w dupę pocałują.
Wiesz za wyrwanie telefonu czy PIERDNIĘCIE to wp🤬l dostałbyś nawet we Francji. Na pewnych dzielnicach francuskich zrobiliby ci z dupy jesień średniowiecza... tymczasem za wiele przewinień należy się w mordę, a nie dostają. W Polsce jestem przekonany, że byłoby mniej przyjemniej dla tych ćwoków. Baa u nas nawet feministka potrafiła jebnąć kolesia z pyty.pl... 50 letnia!
"W Polsce dostałby to, dostałby tamto" ... rzeczywiście chwalebne - dostałby w p🤬l za żart, a przecież taki wp🤬l to czyn godny podziwu! Drugi Grunwald, KŁUSZYN!
Żart? Większość tych pranków to tylko dowód na porażenie mózgowe amerykanów. Np. jeden z nich polegał na tym, że koleś chciał kupić narkotyki i oferował pieniądze... jeden z mudżynów wyrwał mu ileś tam tysięcy dolarów z ręki i sp🤬olił

Poza tym czekam na pranki z Teksasu, tam wielu nosi broń przy sobie.

Jechanie po prankach w modzie teraz takie moje zdanie k🤬a mowcie co chcecie ale ten prank im sie udał idealnie.
Uwielbiam takie p🤬lenie. W jakiej modzie? K🤬a, one są zazwyczaj głupie i niebezpieczne. Fajnie k🤬a udawać, że pokazuje się kutacha dzieciakowi, no normalnie szczyt możliwości amerykańskiego żartu.... K🤬a gimbaza pewnie się obsrała ze szczęścia, takie śmieszne. Ja bym nie patrzył czy prank czy nie prank. Wp🤬l byłby. Nie dałbym rady ręką to napierdałbym kijem. Tak, tak wiem... w internecie mocny. Sram na to. Ssać kutachy.

Jak zwykle, polska mentalność to być smutnym jak p🤬da. "W Polsce dostał by w ryj" "Jakby zrobił to mojemu dziecku obił bym mu ryj". Kraj k🤬a sztywnych Januszów.
Rozumiem, że jak spotkasz się z taką sytuacją to jeszcze się zapytasz czy pan nie potrzebuje loda? Po czym wyjebiesz w ryj swojej córce, że nie śmiała się i zachowuje się jak sztywny janusz.

Rozumiem, że jak spotkasz się z taką sytuacją to jeszcze się zapytasz czy pan nie potrzebuje loda? Po czym wyjebiesz w ryj swojej córce, że nie śmiała się i zachowuje się jak sztywny janusz.![]()
Nie, ale k🤬a nie zachowuje się jak p🤬lona święta krowa, bo jakiś gościu robi sobie ze mnie, czy z mojego otoczenia nieszkodliwe żarty. Ktoś zajebiście w tym temacie to ujął, Polacy potrafią tylko p🤬lić jak to im źle, narzekać i rozdrapywać stare rany.