Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-08-04, 19:39
Catacombe napisał/a:

Nie, ale k🤬a nie zachowuje się jak p🤬lona święta krowa, bo jakiś gościu robi sobie ze mnie, czy z mojego otoczenia nieszkodliwe żarty. Ktoś zajebiście w tym temacie to ujął, Polacy potrafią tylko p🤬lić jak to im źle, narzekać i rozdrapywać stare rany.

Tylko dlatego, że nie bawi mnie ten c🤬jowo słaby prank to zaraz jakieś filozofie do tego muszą powstawać? Po prostu jest w c🤬j słaby, a kto choć trochę popracował na budowie ten wie, że polscy budowlańcy mają o niebo lepsze żarty . No, ale c🤬j. Latanie i udawanie zboczeńca jest takie śmieszne

Nasram ci na wycieraczkę i z km będę krzyczał to jest prank... to będzie takie śmieszne, że będziesz spinał dupę, ale takie śmieszne... że hohoho...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-04, 20:04
fake
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-04, 21:02
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:

Nasram ci na wycieraczkę i z km będę krzyczał to jest prank... to będzie takie śmieszne, że będziesz spinał dupę, ale takie śmieszne... że hohoho...

W fajnym miejscu się wychowałeś skoro nasranie na wycieraczke uważasz za nieszkodliwy żart.
Zgłoś
konop720 2014-08-04, 22:12
ale buractwo w komentarzach, drętwe cioty z was
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-05, 0:05 1
Sry was bardzo ale latanie po ulicy w szlafroku i udawanie zboczeńca na serio nie jest śmieszne, a już tym bardziej kiedy celem tego jakże znakomitego żartu są dzieci. Ogólnie nie podobają mi się żadne z tym pranków bo zwyczajnie wprowadzają znieczulicę wśród ludzi. W końcu dojdzie do takiego momentu, że nikt nie będzie na nic reagował "aaa bo to prank".
Możecie sobie wymyślać teorie, że Polacy tacy drętwi/że gimbaza/że tamto czy siamto, ale dla mnie i dla wielu innych to jest zwyczajna głupota i z niecierpliwością czekam na materiał na którym ktoś z tych oryginalnych i mega zabawnych prankowiczów ginie albo przynajmniej dostaje srogi wp🤬l.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-05, 0:52
Catacombe napisał/a:

W fajnym miejscu się wychowałeś skoro nasranie na wycieraczke uważasz za nieszkodliwy żart.

Ironię ogarniasz?
Zgłoś