I jeszcze drugi komentarz pod filmem o prankach A W POLSCE TO BY BYŁO !!1!!! Idź zobacz jak chyba ten sam gościu dostał po ryju od jakichś cz🤬chów jak się pytał czy go w dupę pocałują.

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA

Poszedłby w tym szlafroczku do Getta...a nie latał jak kot po parczku
![]()
Tam nie zdążyłby się wytłumaczyć i byłby materiał na harda!

Co za dziwny kraj... proszą się o ostry wp🤬l i go nie dostają... w Polsce nie prosisz się o ostry wp🤬l i go dostajesz.
Bo w polsce są ludzie bardziej skorzy do pomocy.

P🤬licie, co nie lubię pranków to to jest spoko, zauważcie że każdy ale to każdy się uśmiechnął a dzieciaki mu piątki przybijały, chyba że jedziecie po tym bo ostatnio się to modne na sadolu zrobiło to spoko.
ale teraz modne jest narzekanie na te "pranki" - nie wiem tylko czy to z powodu przekory i zawiści (ktoś zrobił coś fajnego, ale to nie był Polak), czy na prawdę Polacy mają tak poważne, smutne jak p🤬da życia. Komedii filmowych też nie oglądają, a Jim Carrey to szatan w czystej postaci, i jeszcze wydurnia się na ekranie wcale nie śmiesznie ...
W sumie gdybym miał strzelać, to raczej to drugie - czczenie martyrologii, rozpamiętywanie porażek - mamy to chyba we krwi.
"W Polsce dostałby to, dostałby tamto" ... rzeczywiście chwalebne - dostałby w p🤬l za żart, a przecież taki wp🤬l to czyn godny podziwu! Drugi Grunwald, KŁUSZYN!
P🤬licie, co nie lubię pranków to to jest spoko, zauważcie że każdy ale to każdy się uśmiechnął a dzieciaki mu piątki przybijały, chyba że jedziecie po tym bo ostatnio się to modne na sadolu zrobiło to spoko.
I jeszcze drugi komentarz pod filmem o prankach A W POLSCE TO BY BYŁO !!1!!! Idź zobacz jak chyba ten sam gościu dostał po ryju od jakichś cz🤬chów jak się pytał czy go w dupę pocałują.
Zobacz na reakcje dzieci zanim coś p🤬lniesz o tym, ze przybijają piątki, to są dzieci, przybiły mu piątkę tylko gdy to wymusił tą prośbą, ich miny mówią, że wcale im się ten "żart" nie podobał...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.Jak bym chciał się pośmiać, czy pożartowąć i to bym poszedł na kabaret ew. z kumplami na browar. Ludzie i tak sa bardzo tolerancyjni dl takich głupot, gorzej, że ludzie wymyślają coraz to głupsze zabawy, jak np. straszenie starszych ludzi, które może się źle skończyć.
C🤬j w te pranki. I napisze do równego rachunku, że bym przyj🤬 za każdy głupi prank (w moim odczuciu głupi).