wypowiedź dla Dzień Dobry TVN
Źródło:http://www.youtube.com
s................m
2013-03-09, 17:38
Chłop się minął z powołaniem, ale widać, że ma pojęcie. Mam wrażenie, że rozmowa miała być poprowadzona trochę w innym kierunku
Psycholog dobrze gada. Faktem jest, że jak się dużo jara to coś się potem pieprzy. Ja dużo jarałem a teraz tylko okazjonalnie. Lepsze ziółko niż alko.
A te zjeby z TVN-u... nosz k🤬a! brak mi słów. p🤬lą od rzeczy.
@Nathaniel_Demerest
Ty tak serio, czy głupa rżniesz?
Piwo dla psychologa, chociaż co do czystości towaru, chyba nie do końca ma racje.
M................L
2013-03-09, 17:45
K🤬a dodają do zioła różnych substancji, aby hajs się zgadzał. Każdy gram się liczy. Dzieciak mógł wyj🤬 pół litra i tak by się zaj🤬. Zapewne miał depresje czy coś, a zresztą nie wiadomo czy ten "news" nie jest sfingowany przez przeciwników marihuany. Miałem kolegę, który za dużo palił przy czym pił alko. Widziałem co widziało się z jego umysłem, z jego logiką, miał obniżaną sprawność manualną.
siekiera? paliłem trochę ale to prawie nic mnie nie rusza
Mielone szkło się rozsypuje pod roślinką aby ślimaki nie wp🤬lały.
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam..."
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Średnio to do niej przemawia bo jest blondynka
marihuana, marihuana SMOLEŃSK K🤬A
Takiej mimiki dawno nie widziałem, profesorek ciągle uśmiech na twarzy za każdym razem jak coś prawi, dziennikarka zaskoczona i przerażona tym co mówi a gościu koło niej ciągle się wsłuc🤬je i coś tam powtarza po niej.
Dobry typ wieczny banan na twarzy xD
a................8
2013-03-09, 17:53
"To niebywałe..." ja p*****e umrzyj dzi*ko..
"To niebywałe" ja p*****le, umrzyj dzi*ko..
p................z
2013-03-09, 17:57
Z domestosem to ma rację... w ogóle to ma rację z tym, że zioło rozleniwia i zawiesza. Ale delegalizacja to c🤬jowa sprawa, tak jak powiedział : "Człowiek sam decyduje czym chce się ogłupiać". A ochrona dzieci? W przypadku legalnej jest przynajmniej ten limit 18 czy 21 lat, a teraz? 12-13 latek potrzebuje max 30 minut, żeby sobie skołować. Poza tym można wprowadzić nakaz informowania o zawartości THC, bo to co palił taki Marley zwyczajnie odprężało i rozluźniało, było z 30-40 razy słabsze od dzisiejszego zioła, które potrafi nawet wyłączyć człowieka.
b................n
2013-03-09, 17:57
Wszystko jest dla ludzi. Wystarczy dac im prawo wyboru. Chcesz -pal; nie chcesz -nie pal.
Slabe jednostki sie uzaleznia( tak jak alkoholicy od alkoholu), inni bede podpalac okazyjnie. Sam jaram odsc czesto i nie ukrywam ze nie szkodzi to tak jak alkohol. Jednak gdy widze swoich kumpli ktorzy pala dzien w dzien, to widac efekty: zacinanie sie, problemy z doborem slow, krotko mowiac dziury

.
Zlegalizowac i tyle, bedziemy palic cos zatwierdzone przez ekspertow. Same korzysci, nie liczac tego ze panstwo tez zarobi.
o................d
2013-03-09, 18:03
Zrownajcie sobie kogos kto cpa w kazdy dzien alko/szlugi,a ktos kto jara !Bless
widac manipulacje ziobro tez ladne p🤬ly opowiadal u lisa
Ten gościu powinien być premierem bo mądrze gada. Nie jestem zwolennikiem marihuany ale jego wypowiedź i tok myślenia mnie przekonały !