wypowiedź dla Dzień Dobry TVN
Źródło:http://www.youtube.com
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-09, 18:10
konto usunięte
2013-03-09, 18:16
Przytoczę argument JKM : Skakanie z okien 6-piętrowego budynku niesie ze sobą większe niebezpieczeństwo niż palenie marihuany, ale nikt nie zakazuje budowy 6-stych pięter.. Bo widzicie, bo to każdy z nas ma pod kopułą coś co nazywamy mózgiem aby z pewnych rzeczy rezygnować, inne rozsądnie dawkować..
Czy tylko mi ten koleś przypomina Nocolasa Cage ? : D
Jak tylko psycholog zaczął się wypowiadać, to po prostu nie mogłem uwierzyć w to co słyszę!!!
PIERWSZY RAZ ktoś w telewizji mówił z sense, i to jeszcze w TVNie
konto usunięte
2013-03-09, 18:31
konto usunięte
2013-03-09, 18:38
Pierdu, pierdu będzie wiosna. Idę jebnąć wiadro.
konto usunięte
2013-03-09, 18:40
Ten pan głosuje pewnie na JKM
ale ta pienkoska jest tempa. ciagle chca zmusic goscia zeby im powiedzial to co maja w scenariuszu.
konto usunięte
2013-03-09, 18:51
nie rozumiem niektórych.. chcesz to palisz, nie to nie.. nikt Cię do tego nie namawia! demokracja tępi wszystko, tylko nie darmozjadów którzy w wielu urzędach biorą hajs za przeproszeniem za pierdzenie w stołki!
konto usunięte
2013-03-09, 18:52
nawet nie potrafi odpowiedzieć na prosto zadane pytanie, nie oglądam...
konto usunięte
2013-03-09, 19:06
"Ja bym wyłączył w ogóle słowo uzależnienie, ponieważ uzależnienie jest kompletnie nie istotne w kontekście narkotyków."
Jaka stacja - taki psycholog.