📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widać że masz tylko jednego pająka i że trzymasz go od pały. Słabo o niego dbasz, widać to po terrarium.

jagoodusia napisał/a:
wychowani w nienawiści do chrabąszczy!
Nienawiść do chrabąszczy tak zostałem wychowany
Ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany hg ziom jch

Z tego co widzę już po kilku filmikach na sadolu - ptasznik zabija bez problemu mniejsze i większe ofiary. A jak jest z człowiekiem? Bierzesz go w ogóle na ręce? Gryzie czy jest nastawiony pokojowo bo go karmisz?

Ja tam malego murinusa trzymalem w pojemniku po kakao (puchatek), i nie mialem z nim problemu, mimo to ze ze wzgledu na brak dostepu do dolnych warstw ,,terra", ptasznik sam wynosil resztki pokarmu pod pokrywke, a takze tylko tam sral... bo wiedzial ze tylk otam moge to sprzatnac. To mnie uswiadomilo ze pajaki, sa o wiele madrzejsze od jakis chomikow, swierszczy czy innego gowna sluzacemu im za pokarm.

Dymekx
chrabąszcze pożerają również komary. W mojej okolicy lata tego strasznie dużo ale jakość drzewom nie szkodziły.
Co k**wa ? Tu się je**nij.
chrabąszcze pożerają również komary. W mojej okolicy lata tego strasznie dużo ale jakość drzewom nie szkodziły.
Co k**wa ? Tu się je**nij.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie