👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Typowe. Trzeba gościa gnoić bo powodzi mu się lepiej niż nam. Co z tego, że przegrał.
I tak mu lepiej idzie niż Nastuli, który całe życie miał kontakt ze sportami walki.
Pudzian potrenuje pod kątem MMA, powalczy, zdobędzie doświadczenie i jeszcze wam krwi napsuje.
I tak mu lepiej idzie niż Nastuli, który całe życie miał kontakt ze sportami walki.
Pudzian potrenuje pod kątem MMA, powalczy, zdobędzie doświadczenie i jeszcze wam krwi napsuje.
arghhh a chciałem to wrzucić i mnie wyprzedzili :/
ale poddał się.. tak po prostu oddał walkę w drugiej rundzie. Kondycha!
ale poddał się.. tak po prostu oddał walkę w drugiej rundzie. Kondycha!

szkoda że praktycznie nie zadaje ciosów, tak samo jak w poprzedniej walce... ale szacunek i tak się należy, bo ja bym się nie odważył wejść do ringu

by podbudować morale Pudziana: następna walka Pudzian vs Najman
Jak się Pudzian chciał poprzytulać to mogli im światło zgasić
Tłuc to on się nie potrafi i tyle....

rrrrr.....
A swoją drogą, chcąc zobaczyć walkę Pudziana, od razu skierowałem się na sadistic, zamiast szukać nagrania gdzieś na youtube... Nie zawiodłem się.

A swoją drogą, chcąc zobaczyć walkę Pudziana, od razu skierowałem się na sadistic, zamiast szukać nagrania gdzieś na youtube... Nie zawiodłem się.

Gdzie mój koment???????????????????????
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-05-22, 10:38 ]
Uciekł, był nieodpowiedni.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-05-22, 10:38 ]
Uciekł, był nieodpowiedni.

Tak BTW gadacie że Pudzian doświadczenia nie ma itp... czy mi sie wydaje, ale samo doświadczenie nie przyjdzie i własnie je zdobywa?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie