👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

''bo walka była przednia.''
A jak Mario Pudzian leżał na deskach plecami to była nawet tylna.
A jak Mario Pudzian leżał na deskach plecami to była nawet tylna.
druga runda szybka
wiedziałem, że wreszcie dostanie w papę
niech tańczy na lodzie lepiej bo bić się nie umie,,,

Tak mi się chce napisać "A nie mówiłem", ale nie zrobię tego ;p
To było oczywiste, że Pudzian nie wytrzyma naporu kogoś doświadczonego (i przy okazji dużego). Poza ładnym startem, połowicznie udanym takedownem i próbą założenia armbara, nie zrobił zupełnie nic.
To było oczywiste, że Pudzian nie wytrzyma naporu kogoś doświadczonego (i przy okazji dużego). Poza ładnym startem, połowicznie udanym takedownem i próbą założenia armbara, nie zrobił zupełnie nic.
Cytat:
No proszę jaki temat do popisu dla znawców.
Niektórzy interesowali się tym zanim jeszcze na sadistica spłynęła fala filmów z KO, dopuść do siebie taką możliwość

A to że wreszcie w temacie pojawiają się komentarze na temat, nie powinno Cię smucić, tylko cieszyć chyba.

âśNie ucieknie mi skurczybyk Nie będzie miał dokądâ- Pudzianiowski
Rzeczywiście uciekać to on przed nim nie musiał.
Pudzian MMA fighter RIP 22.V.2010
Rzeczywiście uciekać to on przed nim nie musiał.

Pudzian MMA fighter RIP 22.V.2010

Dzięki za wstawkę, przynajmniej nie muszę na youtube szukać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie