Walka kiepska, Pudzian niedoświadczony, przeciwnik, mimo, że sylwunia, był większy i wyższy co już przekreśliło jakiekolwiek szanse Pudziana, bo nawet nie miał możliwości zadać ciosu.
Ale fajnie się patrzy jak najpierw wszyscy się podniecają Pudzianem a teraz będzie fala prześmiewców i szyderców. Ale to w Polsce tak jest i staje się nudne, już się szykuje by dodać temat do ignorowanych bo się zaraz gimbusy zlecą.
@down
Just as predicted, jestem k🤬a socjologiem normalnie.
Zgadzam sie w 100%. Tak samo zreszta bylo z Kubica, ktory teraz w Renault czyni prawie cuda.
Nikt nie zauwaza, ze Pudzian postawil sobie poprzeczke bardzo ambitnie wysoko. Koles ma teraz duzy problem, bo swoja kariere postawil na jedna karte. Wycofanie sie z MMA bedzie raczej kompromitacja a powrot do Strongman w jego wieku, byc moze niemozliwe.
Byc moze uparcie bedzie cisnal na MMA. Musi sie wyrobic kondycyjnie przede wszystkim.
Kubice kiedys tez wszyscy "znafcy" skreslili.

ktoś tu jest newbe, a ktoś tu jest pro, więc stulcie gęby bo irytujące są te fale potępienia i fascynacji, gdyby Pudzian nie był "gwiazda" to byście jeszcze nie wiedzieli, ze mamy takiego reprezentanta w MMA, a większość z was by nie wiedziała co to MMA...
PS Jak przestanie walczyć, bo dostał wp🤬l, wtedy możecie go gnębić!

Pudzian był zmęczony po poprzedniej walce
p🤬lisz stary, przecież miał 2 tygodnie żeby odpocząć

p🤬lisz stary, przecież miał 2 tygodnie żeby odpocząć![]()
zakwasy miał xD
Po walce Tim Sylvia triumfuje. Po pokonaniu Mariusza Pudzianowskiego powiedział: "I tak wytrzymał dłużej, niż myślałem". Polak uznał wyższość rywala, ale w wypowiedzi dla tvn24.pl obiecuje: Jeszcze o mnie usłyszycie.
Pudzian padł w II rundzie
W swoim trzecim pojedynku MMA Mariusz Pudzianowski po raz pierwszy musiał... czytaj więcej »Do walki w formule MMA (Mixed Martial Arts - mieszane sztuki walki) doszło w amerykańskim Worcester, niedaleko Bostonu. Na trybunach zasiadło wielu Polaków. - Doping był wspaniały, było dużo polskiej publiczności. Dziękuję wam i na pewno was nie zawiodę - mówił "Pudzian". Wśród kibiców pojawił się m.in. Marcin Gortat, środkowy drużyny NBA - Orlando Magic.
Mariusz Pudzianowski dla tvn24.pl
Poobijany na wakacje
Obecność "biało-czerwonych" kibiców dostrzegł też Amerykanin. - Uważam siebie za jedną z legend MMA, a tu nagle wychodzę na walkę i widzę polskich kibiców wrzeszczących na mnie i wykrzykujących imię Pudzianowskiego - powiedział cytowany przez serwis "sherdog.com".
Sylvia zmusił Polaka do poddania walki w drugiej rundzie. Pojedynek trwał sześć minut i 43 sekundy. - To przez kondycję - tłumaczył Pudzianowski.
- Ja się nigdy nie poddaję. Jeszcze pokażę lwi pazur. Pokazałem w strongmenach, pokażę i tutaj - dodał.
Teraz, jak zdradził nam, planuje 2 tygodnie wolnego. - Małe wakacje i wracam do treningów. Usłyszycie o mnie jeszcze nie raz - obiecuje.
Zrodlo: tvn24.pl/-1,1657404,0,1,pudzian-jeszcze-pokaze-lwi-pazur,wiadomosc.html
Nic sie nie nauczyl i nadal stawia wszystko na jedna karte obiecujac cos, czego moze nie dokonac. Zimne podejscie Kubicy do "fanklubow" wydaje sie w polskiej rzeczywistosci bardziej uzasadnione. Byc moze i uslyszymy, oby nie w nowej edycji "Tanca z gwiazdami"...

Fajnie byłoby mieć rodaka w lidze światowej MMA, ale jednak jest jeszcze amatorem, a do tego takim pysznym...

![]()
Kto jest za tym by przy rejestracji na sadola wymagany był skan dowodu osobistego?
Wypraszam sobie.
Nie każdy jest p🤬lnięty.
Wystarczy skomplikowane zadanie matematyczne.
Człowiek inteligenty poradzi sobie tak, że albo sam je rozwiąże, albo poszuka rozwiązania jak nie jest dobry z matmy np.
A jak inteligentny, to wie, że takie takie zachowanie jest poniżej krytyki i nie będzie się (raczej) tak zachowywał.
Późną nocą, krótko po godzinie trzeciej nad ranem, okazało się, że Mariusz Pudzianowski przypłacił walkę z Timem Sylvią nie tylko przegraną, ale także złamaną nogą.
- Jesteśmy w tej chwili w szpitalu. Okazuje się, że Mariusz walczył od połowy rundy ze złamaną nogą - mówi Corey Fischer, promotor imprezy, która przyciągnęła d Worcester ponad 7 tysięcy widzów.
- Mariusz narzekał trochę na ból nogi podczas konferencji prasowej, ale nikt z nas nie przypuszczał, że jest tak źle. Wyniki prześwietlenia wykazały złamanie. Nie wiemy jeszcze jak skomplikowane.
Pudzian miał jeszcze bardziej przej🤬e.
Nie dość, że walczył z większym, cięższym i bardziej doświadczonym to jeszcze z nogą złamaną...

Źródło

podpis użytkownika
Adolf, War, Rock`n`Roll

Szkoda, że dostał.
Fajnie byłoby mieć rodaka w lidze światowej MMA, ale jednak jest jeszcze amatorem, a do tego takim pysznym...
Jesteś gejem ?
Co do walki podobała mi się, raz się nie udalo to będzie miał więcej prób. Czekam na jego kolejną walkę o ile się zgłosi.
A wszyscy którzy najeżdżają na Pudziana, niech wyp🤬alają oglądać mecze swojej boskiej reprezentacji Polski. Założę się o to że większość osób która źle życzy Pudzianowi, to jednostrzałowe p🤬dy , które padają od pierwszego leszcza napotkanego po drodze. Nie ma to jak Polska zawiść i tendencja do negatywnego wyrażania się o polakach którzy chcą coś osiągnąć na świecie.
Jeśli wam się nie podoba obecność Pudziana w mediach to po prostu ignorujcie te informacje albo wyłączcie telewizor, radio i internet.