mcmt napisał/a:
"
Teraz, jak zdradził nam, planuje 2 tygodnie wolnego. - Małe wakacje i wracam do treningów. Usłyszycie o mnie jeszcze nie raz - obiecuje.[/code]
wziąłby się za trening kondycyjny a nie wakacje, nie zasłużył..

PinkRose napisał/a:
Jesteś gejem ?

Poj🤬o Cie?
Chodziło mi o pychę.
Pyszałkowaty, pyszny.
W tym sensie.
mnie już irytował swoją wszechstronnością, polski show biznes ma to do siebie, że jak ktoś już jest sławny, to się go wp🤬la gdzie tylko można.
Ale może mówię tak bo sama nic nie umiem :C
Ale może mówię tak bo sama nic nie umiem :C
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours
Jak podał onet.pl podobno Pudzian poddał walkę z powodu złamanej nogi.
sport.onet.pl/kickboxing-mma/zlamana-noga-mariusza-pudzianowskiego,1,3...
sport.onet.pl/kickboxing-mma/zlamana-noga-mariusza-pudzianowskiego,1,3...
podpis użytkownika

Dziwny sport. Przez 3/4 czasu się przytulają, jak najlepsi kumple; potem parę kopów w nogi i koniec walki

power-3 napisał/a:
Pudzian był zmęczony po poprzedniej walce
Tej o głosy widzów w tv show?
Czy tej w której tulił się do Japończyka i leżakował na linach?
Tak czy siak nareszcie skończy się rumakowanie, od razu pado się wrąbał to zawodowego mma.. mógł najpierw trenować rok/ dwa, spraringi, regularne treningi, ale o czym mowa? Przecież jemu nie zależy na tym by być uznany w MMA i coś osiągnąć, chodzi tylko i wyłącznie o... uwaga... $$$$$$$$$$$$$$$

Nie rozumiem waszego nastawienia. jeśli nawet sprzedaje sie w show jak to piszecie, to co was to interesuje... Drażni cie w tv ? Nie oglądaj... Ja przestałem oglądać i czuje że mam zdrowsze poglądy od innych. Jeśli to jest jego nowy sposób na kase to jego sprawa. Każdy Może robić co chce i jak chce. Chce startować w MMA... jego sprawa a że jest głośno o nim to się nie dziwie... Jak ktoś kto jest mistrzem świata w strongman może po cichu wejśc w MMA, lub w cokolwiek? To media robią z niego taką osobe a wy to łykacie jak blondynki. Dla was to powinnien chyba odejsć na emeryture i cisza grobowa, bo inaczej dalej byście po nim jezdzili... Nie ważne co by robił i gdzie. Zazdrość przede wszystkim...
@freegreen
tak mógłby "cichu" wejść do MMA, a nawet jeśli mógł sobie trenować i jak powiedziałem mieć sparingi itp. (nie spotkałem się jeszcze z transmisją z walk sparingowych) po co od razu na walczyć na galach? A co do nie oglądania TV, zdziwiłbyś się, ale chyba mało kto tutaj oglądał popisy wokalne/ taneczne/ jeździeckie/ szachowe Mariusza Pudzianowskiego. Ale swoim zachowaniem niszczy zdobyty szacunek, słyszałeś może takie stwierdzenie: "jak coś do wszystkiego, to jest do niczego"?
Bez napinki
tak mógłby "cichu" wejść do MMA, a nawet jeśli mógł sobie trenować i jak powiedziałem mieć sparingi itp. (nie spotkałem się jeszcze z transmisją z walk sparingowych) po co od razu na walczyć na galach? A co do nie oglądania TV, zdziwiłbyś się, ale chyba mało kto tutaj oglądał popisy wokalne/ taneczne/ jeździeckie/ szachowe Mariusza Pudzianowskiego. Ale swoim zachowaniem niszczy zdobyty szacunek, słyszałeś może takie stwierdzenie: "jak coś do wszystkiego, to jest do niczego"?
Bez napinki

Tacy wielcy znawcy, że Pudzian bić się nie umie, ale mało kto wie, że Pudzian od bardzo dawna trenuje karate i ma parę kyu (nie pamiętam dokładnie, ile). Więc nie pierd... gadajcie mi tu głupot o braku doświadczenia w walce. Część treningów i teorię ma za sobą, a na brak praktyki nie narzekajcie, bo Pudzian chyba musi jakoś zacząć, nie?
Ja tam życzę mu powodzenia. Co jak co, ale swój koleś i bardzo go lubię.
Ja tam życzę mu powodzenia. Co jak co, ale swój koleś i bardzo go lubię.

wreszcie ten idiota zobaczył co to prawdziwe MMA ;D
śmieszyły mnie wcześniejsze teksty w internecie że niby pudzian miałby walczyc z Fedorem
śmieszyły mnie wcześniejsze teksty w internecie że niby pudzian miałby walczyc z Fedorem

wiedziałem że tak będzie bo pudzian nie mówił przed walką "tanio skóry nie sprzedam "

no i w końcu ktoś mu ryja obił może w końcu zda sobie sprawę że na robienie kariery w MMA trzeba coś więcej

po części każda wypowiedz zawiera rację dodam tylko szkoda ze kolejny polak poddaje walkę