Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:22
Pukając do kleju bram
miedziak • 2011-05-27, 16:34
Od dłuższego czasu interesuje mnie temat wąchania kleju, dla tego postanowiłem założyć ten temat, w którym mam zamiar opisać mniej więcej w jaki sposób klej działa na człowieka i co z nim robi, a także zamieścić trochę materiałów związanych z tematem i opisy przeżyć ludzi którzy klej wąchali. Na sam początek coś na zachętę.

wesoła piosenka o wąchaczach

No i zdjęcia.

W dalszej części to znaczy w komentarzach umieszczę resztę materiałów zdjęciowych, oficjalny materiał informacyjny oraz opinie i opowieści użytkowników kleju. Liczę również, że drodzy sadyści dodadzą coś od siebie na ten temat jeśli mają jakieś przeżycia albo ich znajomi mają.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 20:22 2
Cytat:

hehe
Zgłoś
Rafal1757 2011-05-27, 20:38
czemu wdychanie kleju ustami nazywane jest wąchaniem ? Zagadka na dziś.
Zgłoś
kocur 2011-05-27, 20:51 1
piona za cover Ramonesow ! w życiu trzeba wszystkiego spróbować, pewnie ktos powie zeby zaczac od gowna, na to tez przyjdzie czas
Zgłoś
djboti 2011-05-27, 21:10 2
Jo tam wola borygo ... bo po borygo sie nie rzygo :]
Zgłoś
marcinsud 2011-05-27, 21:28 17
Zgłoś
Entej 2011-05-27, 21:31
Wąchanie w 99% kończy się śmiercią, szybko się goście składają, nie ma szans z tego wyjść
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 22:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 22:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bociek 2011-05-27, 23:09
Kiranie kleju jest dla biedaków z marginesu.. nie polecam ...
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-28, 10:04
@Kudlaty1125
a probowales jakis narkotykow na trzezwo?

@Entej
Siema Bodek fajnie, ze wpadles!

a na temat to jest wiele wiecej legalnych ogolnie dostepnych substancji narkotyzujacych, tylko o tym cicho zeby sie komorowski z tuskiem nie dowiedzieli
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-28, 10:17 1
Ale zajebisty temat. i nie chodzi mi o ćpanie lub inne takie rzeczy, ale to formę edukacyjna tego tematu. Moja mamuśka jest nauczycielką w szkole podstawowej i po dogłębnym przestudiowaniu tego tematu może śmiało rozpoznawać małoletnich ćpunów.
pozdro ludziska
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-28, 19:57 2
Zgłoś
miedziak 2011-05-28, 20:31
te zdjęcia były podpisane w grafikach google jako glue sniffing. Widziałem nawet film dokumentalny o wąchaniu kleju w Kenii, ale to o czy piszesz jest po prostu fantastyce!
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-29, 1:16
Zgłoś
szczur77 2011-05-29, 10:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem