Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Pukając do kleju bram
miedziak • 2011-05-27, 16:34
Od dłuższego czasu interesuje mnie temat wąchania kleju, dla tego postanowiłem założyć ten temat, w którym mam zamiar opisać mniej więcej w jaki sposób klej działa na człowieka i co z nim robi, a także zamieścić trochę materiałów związanych z tematem i opisy przeżyć ludzi którzy klej wąchali. Na sam początek coś na zachętę.

wesoła piosenka o wąchaczach

No i zdjęcia.

W dalszej części to znaczy w komentarzach umieszczę resztę materiałów zdjęciowych, oficjalny materiał informacyjny oraz opinie i opowieści użytkowników kleju. Liczę również, że drodzy sadyści dodadzą coś od siebie na ten temat jeśli mają jakieś przeżycia albo ich znajomi mają.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 16:35 1
Czekamy na więcej
Zgłoś
Conscribo 2011-05-27, 16:35 5
To klej służy do czegoś innego, niż klejenie?
Zgłoś
miedziak 2011-05-27, 16:36 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 17:27 1
Ok.. Ktoś wie gdzie kupić budex?
Zgłoś
miedziak 2011-05-27, 17:42
ALTON, napisz mejla do andrzejk102 i się spytaj
Zgłoś
dwakilo 2011-05-27, 17:47 30
miedziak napisał/a:

Od dłuższego czasu interesuje mnie temat wąchania kleju,

Ciekawe hobby
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 17:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-05-27, 17:54 1
widziałem dokument o tym ..
Zgłoś
miedziak 2011-05-27, 18:54 7
Osełedec, wiesz najbardziej mnie interesuje ponieważ klej wąchają najbardziej biedni, najmniej wykształceni, najmłodsi, najbardziej zaniedbani i zdewastowani. W tym co piszą o swoich wizjach jest coś fantastycznego. W jakiś taki niejasny sposób te wizje są czyste, bardzo mało ci ćpuni mają sugestii co po takim kiraniu powinno się stać. Jak sobie człowiek to o tym głębiej pomyśli to jest to fascynujące. szczególnie że temat kleju jest jak by tabu i trochę tak jakby zapomniany przez społeczeństwo.

A poza tym uwielbiam oglądać patologię.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 18:55 1
Bardzo dobry temat. Brakuje mi tu troche skutkow wachania kleju.... (aby zniechecic glupia mlodziez).
Ten temat to takie jakby zaproszenie, opisywane sa w wiekszosci dobre fazy.

Osobiscie jakis czas temu sam zastanawialem sie czy nie sprobowac (bo ponoc faza nieporownywalna i najlepsza ze wszystkich mozliwych) , jednak zrezygnowalem.
Zgłoś
melzo 2011-05-27, 19:06 1
klej to taki kwasior dla biednych dzieciaków. nie polecam nikomu na dłuższą metę, strasznie wszystko ryje, jak już to poczciwy kwas (wszak na zdrowiu nie warto oszczędzać ).

a i polecam "dzieci z leningradzkiego", sami nałogowcy
Zgłoś
Duath 2011-05-27, 19:26
Osobiście nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru.
A budzio powinien być na recepte .
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 19:47 1
Zgłoś
KanekS 2011-05-27, 20:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem