Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Pukając do kleju bram
miedziak • 2011-05-27, 16:34
Od dłuższego czasu interesuje mnie temat wąchania kleju, dla tego postanowiłem założyć ten temat, w którym mam zamiar opisać mniej więcej w jaki sposób klej działa na człowieka i co z nim robi, a także zamieścić trochę materiałów związanych z tematem i opisy przeżyć ludzi którzy klej wąchali. Na sam początek coś na zachętę.

wesoła piosenka o wąchaczach

No i zdjęcia.

W dalszej części to znaczy w komentarzach umieszczę resztę materiałów zdjęciowych, oficjalny materiał informacyjny oraz opinie i opowieści użytkowników kleju. Liczę również, że drodzy sadyści dodadzą coś od siebie na ten temat jeśli mają jakieś przeżycia albo ich znajomi mają.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-05-27, 16:35 1
Czekamy na więcej
Zgłoś
Conscribo 2011-05-27, 16:35 5
To klej służy do czegoś innego, niż klejenie?
Zgłoś
miedziak 2011-05-27, 16:36 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 17:27 1
Ok.. Ktoś wie gdzie kupić budex?
Zgłoś
miedziak 2011-05-27, 17:42
ALTON, napisz mejla do andrzejk102 i się spytaj
Zgłoś
dwakilo 2011-05-27, 17:47 30
miedziak napisał/a:

Od dłuższego czasu interesuje mnie temat wąchania kleju,

Ciekawe hobby
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 17:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-05-27, 17:54 1
widziałem dokument o tym ..
Zgłoś
miedziak 2011-05-27, 18:54 7
Osełedec, wiesz najbardziej mnie interesuje ponieważ klej wąchają najbardziej biedni, najmniej wykształceni, najmłodsi, najbardziej zaniedbani i zdewastowani. W tym co piszą o swoich wizjach jest coś fantastycznego. W jakiś taki niejasny sposób te wizje są czyste, bardzo mało ci ćpuni mają sugestii co po takim kiraniu powinno się stać. Jak sobie człowiek to o tym głębiej pomyśli to jest to fascynujące. szczególnie że temat kleju jest jak by tabu i trochę tak jakby zapomniany przez społeczeństwo.

A poza tym uwielbiam oglądać patologię.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 18:55 1
Bardzo dobry temat. Brakuje mi tu troche skutkow wachania kleju.... (aby zniechecic glupia mlodziez).
Ten temat to takie jakby zaproszenie, opisywane sa w wiekszosci dobre fazy.

Osobiscie jakis czas temu sam zastanawialem sie czy nie sprobowac (bo ponoc faza nieporownywalna i najlepsza ze wszystkich mozliwych) , jednak zrezygnowalem.
Zgłoś
melzo 2011-05-27, 19:06 1
klej to taki kwasior dla biednych dzieciaków. nie polecam nikomu na dłuższą metę, strasznie wszystko ryje, jak już to poczciwy kwas (wszak na zdrowiu nie warto oszczędzać ).

a i polecam "dzieci z leningradzkiego", sami nałogowcy
Zgłoś
Duath 2011-05-27, 19:26
Osobiście nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru.
A budzio powinien być na recepte .
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-27, 19:47 1
Zgłoś
KanekS 2011-05-27, 20:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem