Temu kto to zrobił, powinni go znaleźć i zamknąć w ciemnym pomieszczeniu z dwoma napalonymi murzynami
pizgnięte z wiochy
T................3
2013-08-03, 21:41
Typ na rowerze jeszcze rozumiem bo rowerem nic nie zniszczysz,żadnych spalin. Ale jak się trafiają debile na crossach czy quadach to mam w c🤬ju czy gościowi łeb utnie.
b................a
2013-08-03, 21:50
Oczywiście jestem zwolennikiem prawa, że na swojej posiadłości mogę robić co chce- nawet ustawić pułaki, tak jak to powiedział PigeoNLL, po odpowiednim oznaczeniu. Jednakże jeżeli ktoś został jakkolwiek przyłapany na ustawieniu pułaki na nieswojej ziemi- to kara za usiłowanie morderstwa. Inną sprawą jest czy osoby, które rozmieszczają te linki rzeczywiście zdają sobie sprawe, że rozstawiają miny, których przeznaczeniem jest zabicie
, a nie na przykład odstraszenie w stylu(zawadziłem kaskiem/brzuchem o linke pewnie jest tu teren prywatny lepiej zawrócę )
M................e
2013-08-03, 21:53
A co my k🤬a w Wietnamie żyjemy?
U nas zawsze od dupy strony.
Najpierw pobudować tory i ścieżki dla motorów i quadów. A potem dla wszystkich co dalej po lesie popierdzielają walnąć takie kary, żeby do końca życia się nie wypłacili. (Ale nie lepiej łatać dziurę w budżecie radarami, z resztą nawet dróg nie umiemy dobrych zrobić)
W piaskownicach pobudujmy wilcze doły, psy nie będą srać....
przeciez jakby ktos jechal z 50 km/h to to utnie glowe ...
k................k
2013-08-03, 22:03
Dobrze, że miał kask
W Polsce zawsze prawo było montowane z doskoku. Najpierw udostępnili motorowery bez Prawa Jazdy, więc gówniarstwo (i nie tylko) pokupowało masę chińskiego szajsu i zaczeli terroryzować miejskie drogi i leśne miejscówki. Już nawet spokojnie na grzyby nie można pójść, bo jakiś kretyn quad'em (bo można przecież z kat. B jeździć) poryje runo leśne i o grzybach zapomnij.
T................a
2013-08-03, 22:28
co za napiny nie wierze

i jak w tym kraju ma byc dobrze jak jeden na drugiego patrzy wilkiem... dla jednych przyjemnoscia jest wyjscie na spacer do lasu, dla innego pop🤬lac quadem i jesli to nie twoja prywatna dzialka to c🤬j ci do tego co robia inni. Mnie wk🤬ia jak ludzie wyrzucaja smieci do lasu, ale jak ktos sobie quadem przejedzie ?! do c🤬ja co to.. zjazd zgryzliwych tetrykow co im halas przeszkadza? chyba ze po nocach nak🤬iaja to inna sprawa..
K🤬a, jak się jeździ po cudzej własności czy to rowerem, czy quadem czy innym gównem to się liczcie z tym, że możecie być niemile widziani... Ćwoki... Niech najpierw autor się pochwali gdzie jeździł, a potem będziemy oceniać czy to sk🤬ysyństwo czy sam sobie zasłużył.
Nieważne co kogo motywuje (cisza, spokój, wieś), żyjemy w państwie prawa (jako takiego), trzeba wykorzystywać środki dostępne prawnie, bo idąc tą drogą to quadowcy i crossowcy zaczną strzelać do grzybiarzy, bo co oni będą im tu po lesie łazić!
@TomaZ93 trzymaj się dzieciaku, bo wchodzę na sucho...
icac
2013-08-03, 22:58
Takie te motory? Tak was k🤬a w oczy kole? To jest sposób na spędzanie wolnego czasu i (w przypadku mocniejszego motoru) też ładny wycisk. I nie jeżdżę nikomu po polach, a jak już to drogą i tak wyj🤬ą przez ciągnik. W lesie to samo. Staram się nie robić rozpierolu, bo las też lubię, mam i sadzę. Ale nie k🤬a - rozwiesić linki! Banda zawistnych sk🤬ysynów.
A Ty co robisz w wolnym czasie? Ryby łowisz? To wyp🤬alaj. Wpływasz na ekosystem i zabijasz dla zabawy. No k🤬a wybornie.
A może rowerkiem pop🤬lasz? No to wyk🤬iaj p🤬lony cyklisto, bo ja mam auto i k🤬a 120% hejta dla cyklistów.
Nie? No to może na grzybki do lasu chodzisz? TWÓJ K🤬A LAS?! Nie? TO WYP🤬ALAJ od tych grzybów.
Różnica jest taka, że wk🤬ia mnie wiele rzeczy - nawet większość - ale wiem, że nie podpasuje każdego sobie, że nie mogę odstrzelić rybaka bo zaburza ekosystem (choć to akurat mnie p🤬li), że nie przejadę kilku cyklistów, bo k🤬y nie mogą gęsiego jechać, tylko zap🤬lają cały pas we 2-3 os i ni c🤬ja się nie posunie. Grzyby też mi w sumie wiszą.
A jeżeli przyjechałeś sobie do lasu/nad rzeczkę/czy gdzieś k🤬a - to bardzo dobrze! Jeżeli Cię to tylko relaksuje... c🤬j mi do tego. Bo mnie np. relaksuje jazda na crossie. Po lesie, rzekach, torach... I c🤬j, że głośno. Może mnie wk🤬ia Twój j🤬y grill i cisza?
n................e
2013-08-03, 23:02
jakbym miał quada to pop🤬lałbym nim przez las od rana do wieczora. c🤬j wam w dupę
nieodwracalne napisał/a:
jakbym miał quada to pop🤬lałbym nim przez las od rana do wieczora. c🤬j wam w dupę
A Tobie c🤬jów 100 i ten quad w dupe
T................8
2013-08-03, 23:09
Pułapka jak z Wietnamu
d................s
2013-08-03, 23:27
Bratyslav napisał/a:
Urządźmy polowanie na wieśniaków.
Ale takie z pochodniami i widłami? Jak tak, to wchodzę.
PS: ciesz się, że nie zastawili palików punji, bo do nich się zgodnie z tradycją sra.