Temu kto to zrobił, powinni go znaleźć i zamknąć w ciemnym pomieszczeniu z dwoma napalonymi murzynami
pizgnięte z wiochy
r................s
2013-08-03, 23:36
@kaiel i reszta pedałów - c🤬j wam w dupę!
Sam często latam po lasach itp. Uwielbiam wk🤬iac ludzi oraz rożne służby które mogą mi lancelota wypolerowac kiedy próbują mnie dopaść ! Łamie prawo wierzdzajac do lasu? Nigdy nie przestanę ! A wy miłośnicy przyrody możecie rozwiązać te swoje linki uważajcie tylko abyście sami na nich nie zawisli
1.Gdzie jeździć crossami i quadami jak nie po lesie?
2.Jak teren prywatny to ogrodzenie lub tabliczki z napisem "teren prywatny, wstęp wzbroniony" co 10 metrów, z każdej strony terenu
P................M
2013-08-03, 23:46
Precz z rowerzystami !!!!!!!!!!!!!!!
B................o
2013-08-04, 0:36
Za tą linką powinna stać Straż Leśna i każdemu który już wyk🤬i doj🤬 jeszcze 1000 zł ustawowego mandatu za złamanie zakazu jazdy po lesie. Tyle, nie wolno jeździć po lesie i c🤬j, chcesz rozrywki na quadzie to jedź na piaskownie albo do j🤬ego Dakaru.
zonk
2013-08-04, 0:42
icac napisał/a:
Takie te motory? Tak was k🤬a w oczy kole? To jest sposób na spędzanie wolnego czasu i (w przypadku mocniejszego motoru) też ładny wycisk. I nie jeżdżę nikomu po polach, a jak już to drogą i tak wyj🤬ą przez ciągnik. W lesie to samo. Staram się nie robić rozpierolu, bo las też lubię, mam i sadzę. Ale nie k🤬a - rozwiesić linki! Banda zawistnych sk🤬ysynów.
A Ty co robisz w wolnym czasie? Ryby łowisz? To wyp🤬alaj. Wpływasz na ekosystem i zabijasz dla zabawy. No k🤬a wybornie.
A może rowerkiem pop🤬lasz? No to wyk🤬iaj p🤬lony cyklisto, bo ja mam auto i k🤬a 120% hejta dla cyklistów.
Nie? No to może na grzybki do lasu chodzisz? TWÓJ K🤬A LAS?! Nie? TO WYP🤬ALAJ od tych grzybów.
Różnica jest taka, że wk🤬ia mnie wiele rzeczy - nawet większość - ale wiem, że nie podpasuje każdego sobie, że nie mogę odstrzelić rybaka bo zaburza ekosystem (choć to akurat mnie p🤬li), że nie przejadę kilku cyklistów, bo k🤬y nie mogą gęsiego jechać, tylko zap🤬lają cały pas we 2-3 os i ni c🤬ja się nie posunie. Grzyby też mi w sumie wiszą.
A jeżeli przyjechałeś sobie do lasu/nad rzeczkę/czy gdzieś k🤬a - to bardzo dobrze! Jeżeli Cię to tylko relaksuje... c🤬j mi do tego. Bo mnie np. relaksuje jazda na crossie. Po lesie, rzekach, torach... I c🤬j, że głośno. Może mnie wk🤬ia Twój j🤬y grill i cisza?
Uspokój ryj bo nadajesz się jak nic na spotkanie z linką. P🤬lisz jakbyś miał 10 lat.
Schabik napisał/a:
2.Jak teren prywatny to ogrodzenie lub tabliczki z napisem "teren prywatny, wstęp wzbroniony" co 10 metrów, z każdej strony terenu
Szkoda że u nas nie jest jak w stanach. Bez ogrodzenia, jak ktoś wejdzie na twój teren to łeb odstrzelić możesz.
Sk🤬ysyna powinno się spalić żywcem. Ostatnio dziadek kumpla nadział się na coś podobnego na drewnianym mostku w lesie.
L................a
2013-08-04, 1:13
Bardzo dobra inicjatywa obywatelska. Trzeba rozwieszać te linki wszędzie, aż osiągniemy stan, w którym zmotoryzowane buce będą się bały wjechać do lasu. Linki powinny być jak najcieńsze, żeby puste łby łatwiej spadały.
V................x
2013-08-04, 1:20
C🤬jom jeżdzącym po lesie crossami/quadami c🤬j w dupę. Posiadacz "A"
m................0
2013-08-04, 4:29
Vicorinox napisał/a:
C🤬jom jeżdzącym po lesie crossami/quadami c🤬j w dupę. Posiadacz "A"
Skoro masz A to pewnie też zatruwasz środowisko, hipokryto... Ciekawe jakbyś zareagował jakby Ci łeb uj🤬o za przyjemne spędzanie swojego wolnego czasu...
Karaluchy, wy na prawdę wierzycie, że jazda po lesie to nic złego? Bujanie sie na motorze to wasza pasja wiec wszyscy muszą to uszanować? A co jeśli zakładanie linek to czyjaś pasja, coś co odstresowuje i relaksuje? Bądzcie tolerancyjni! P🤬lone święte krowy...
Ktoś wyżej pytał gdzie jeździć, jak nie w lesie. Gówno to ludzi obchodzi, to was to powinno interesować. Nie macie gdzie jeździć? Poszukajcie zapaleńca podobnego do was, ktory ma odpowiednio duży teren i go przerobi, znajdzcie sponsora, cokolwiek innego.
Wy k🤬y.
M................i
2013-08-04, 8:52
Quadozjeby, dupę wam zjechali jak wrzuciliście to na srejka i demoty, to teraz szukacie wazelinki na dupę na sadolu?
Murzyńskiego k🤬sa wam w dupsko! Jak się nie ma kasy na tor dla quadozjebów to się tego gówna nie kupuje.
A nie pierdzi pod blokiem lub w lesie bo szpan że masz za maminną kasę pierdzącą puszkę.
Jak się nie zap🤬la po lesie do zesrania a jedzie sie powoli to się linkę zauważy.
Schabik napisał/a:
Po przystosowanych torach, ewentualnie np po żwirowniach. Najpierw się powinno zastanowić "gdzie jeździć", a później kupować gównianego quada lub crossa.
mati1070 napisał/a:
Skoro masz A to pewnie też zatruwasz środowisko, hipokryto...
Ja też mam A i nie zatruwam środowiska, bo jeźdźę w miejscach do tego przystosowanych. Sam też lubię pospacerować w ciszy w pesie, żyjąc w symbiozie z naturą. Jak jest zakaz wjazdu do lasu, to spodziewaj się stalowej lineczki
KRIZTOFER napisał/a:
Uwielbiam wk🤬iac ludzi oraz rożne służby które mogą mi lancelota wypolerowac kiedy próbują mnie dopaść ! Łamie prawo wierzdzajac do lasu? Nigdy nie przestanę !
Takich frajerów mi nie szkoda, jak się rozp🤬oli na stalowej lince.
W................h
2013-08-04, 11:42
Wszyscy się biją, czy linki są słuszne, czy nie. Nikt jednak nie pomyśli, że to jest usiłowanie zabójstwa z premedytacją, jeśli linka jest powieszona na wysokości szyi.
Za każdą znalezioną linkę w lesie przydałoby się przetrzepać wieśnioków, to by potem wszyscy nawzajem się pilnowali...
No was chyba do reszty pok🤬iło... idźcie se w LOLa pograć, czy coś.
Dobrze, że u mnie "we wsi" nie ma jeszcze linek, bo idę właśnie po c🤬ju niszczyć lasy.