Tak oto zarazki przechodzą z dupy na pysk właściciela. Potem jeszcze ten kot usiądzie na blacie, na którym szczęśliwa rodzinka przygotowuje sobie kanapki i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
I kochanej panci pysk wyliże.
Potem słodki piesiu wyliże gębę papci.
to samo pomyślałem ale pamcie to chyba lubią
Tak oto zarazki przechodzą z dupy na pysk właściciela. Potem jeszcze ten kot usiądzie na blacie, na którym szczęśliwa rodzinka przygotowuje sobie kanapki i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
Nie będą żyli szczęśliwie bo właścicielka kota opier$oli swojego męża że śmiał położyć telefon na jednym z miejsc na których koteczek lubi siadać. Pokłócą się jak codziennie i jedyne w czym będą dalej zgodni to to że są na siebie skazani na dożywocie bo żadne z nich nie chce się wyprowadzić z mieszkania.
Hmm tak oto zarazki przechodza na twoj pysk od twojej kobiety( pewnie jeszcze jej nie miales bo siedzisz w piwnicy) hipotetycznie zakladajac ze takiego lachona posiadasz ,ktora zrobila loda kilku twoim kolegom, wylizala dupe a ty potem calujac ja w usta mowisz „kocham Cie skarbie” zamiast przegladac ten cudowny portal poszukaj w odchlani internetu dlaczego pies zjada kupe i skad sie wzielo powiedzenie „wylizal sie jak pies”
Ja to polecam jednak utrzymywać czystość w domu i przed posiłkiem wyczyścić stół, a przed przygotowywaniem jedzenia również blat i przy okazji warto jeszcze ręce umyć. Tak tylko doradzam, bo są dosyć poważne podstawy, żeby twierdzić, że masz problem z tak prostymi powiązaniami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie