Tak oto zarazki przechodzą z dupy na pysk właściciela. Potem jeszcze ten kot usiądzie na blacie, na którym szczęśliwa rodzinka przygotowuje sobie kanapki i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
I kochanej panci pysk wyliże.
Kup sobie wiatrówkę, ale taka mocną!
Nie musisz kotu robić krzywdy, wystarczy mu tylko koło dupy zrobić i kot będzie unikał nagłych strachów.
To jest koci Rambo. Kiedyś po cichutku podrzuciłem mu naprawdę mocna petardę... Nie uwierzysz ale z miejsca wyskoczył na chyba dwa metry w górę, a potem przecisnąl się między sztachetami, gdzie jest może ze 5 cm miejsca... Tydzień go nie było, a po tygodniu wrócił do swej zbrodniczo - gównianej działalności... 😉🤷🏻♂️
Ponoć kocia kupa zawiera sporo białka. Jak pies słabo odżywiany, to musi sobie jakoś uzupełnić.
Może weganin? Takim gównem po łiskasie, to sobie uzupełni mikroelementy.
To jest koci Rambo. Kiedyś po cichutku podrzuciłem mu naprawdę mocna petardę... Nie uwierzysz ale z miejsca wyskoczył na chyba dwa metry w górę, a potem przecisnąl się między sztachetami, gdzie jest może ze 5 cm miejsca... Tydzień go nie było, a po tygodniu wrócił do swej zbrodniczo - gównianej działalności... 😉🤷🏻♂️
To musiał być piękny widok i to nagle darcie kociej mordy!
Z wiatrówki mógłbyś spróbować trafić w to gówno w trakcie wyciskania, a przed nim zrobić pole minowe z pułapek na myszy, żeby miał przyjemne lądowanie.
Potem słodki piesiu wyliże gębę papci.
to samo pomyślałem ale pamcie to chyba lubią
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Tak oto zarazki przechodzą z dupy na pysk właściciela. Potem jeszcze ten kot usiądzie na blacie, na którym szczęśliwa rodzinka przygotowuje sobie kanapki i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
Nie będą żyli szczęśliwie bo właścicielka kota opier$oli swojego męża że śmiał położyć telefon na jednym z miejsc na których koteczek lubi siadać. Pokłócą się jak codziennie i jedyne w czym będą dalej zgodni to to że są na siebie skazani na dożywocie bo żadne z nich nie chce się wyprowadzić z mieszkania.
Gardzę k🤬iami trzymającymi w domu zwierzęta jak mało kim.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Tak oto zarazki przechodzą z dupy na pysk właściciela. Potem jeszcze ten kot usiądzie na blacie, na którym szczęśliwa rodzinka przygotowuje sobie kanapki i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
Hmm tak oto zarazki przechodza na twoj pysk od twojej kobiety( pewnie jeszcze jej nie miales bo siedzisz w piwnicy) hipotetycznie zakladajac ze takiego lachona posiadasz ,ktora zrobila loda kilku twoim kolegom, wylizala dupe a ty potem calujac ja w usta mowisz „kocham Cie skarbie” zamiast przegladac ten cudowny portal poszukaj w odchlani internetu dlaczego pies zjada kupe i skad sie wzielo powiedzenie „wylizal sie jak pies”
Ja to polecam jednak utrzymywać czystość w domu i przed posiłkiem wyczyścić stół, a przed przygotowywaniem jedzenia również blat i przy okazji warto jeszcze ręce umyć. Tak tylko doradzam, bo są dosyć poważne podstawy, żeby twierdzić, że masz problem z tak prostymi powiązaniami.