Od razu w panierce
Nie, bo przejął przekąskę prosto od producenta.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPotem słodki piesiu wyliże gębę papci.
Niech liże, przecież było świeżutkie, prosto z produkcji.
Tak oto zarazki przechodzą z dupy na pysk właściciela. Potem jeszcze ten kot usiądzie na blacie, na którym szczęśliwa rodzinka przygotowuje sobie kanapki i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
No nie do końca, bo kot sobie zaraz tę dupę umyje

Co do filmiku, to lubię psy, ale jednak straszne z nich świnie

No nie do końca, bo kot sobie zaraz tę dupę umyje A że zwierzaki w pyskach mają bakteryjny armageddon to nie tajemnica. Ludzie zresztą też.
Co do filmiku, to lubię psy, ale jednak straszne z nich świnie Jeśli chodzi o higienę, koty wygrywają bezapelacyjnie. Nie żrą gówna, nie tarzają się w padlinie. Nie trzeba z nimi zap🤬lać na spacery bladym świtem. Rzadko też szczekają c🤬j wie na co o 4 rano. Koty są spoko.
Ja nie piszę, że koty są złe, tylko że transfer zarazków jest. Nawet kot miewa czasami sraczkę.
No nie do końca, bo kot sobie zaraz tę dupę umyje A że zwierzaki w pyskach mają bakteryjny armageddon to nie tajemnica. Ludzie zresztą też.
Co do filmiku, to lubię psy, ale jednak straszne z nich świnie Jeśli chodzi o higienę, koty wygrywają bezapelacyjnie. Nie żrą gówna, nie tarzają się w padlinie. Nie trzeba z nimi zap🤬lać na spacery bladym świtem. Rzadko też szczekają c🤬j wie na co o 4 rano. Koty są spoko.
Są spoko dopóki srają do kuwety w domu. Wolno wychodzący sierśc sąsiadki zaanektował mój ogród przydomowy jako swoją kuwetę i to już nie spoko... 🤬
Ponoć kocia kupa zawiera sporo białka. Jak pies słabo odżywiany, to musi sobie jakoś uzupełnić.
Są spoko dopóki srają do kuwety w domu. Wolno wychodzący sierśc sąsiadki zaanektował mój ogród przydomowy jako swoją kuwetę i to już nie spoko... 🤬
A więc wydał na siebie wyrok. Tylko śmierć może wyrównać rachunek krzywd.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaSą spoko dopóki srają do kuwety w domu. Wolno wychodzący sierśc sąsiadki zaanektował mój ogród przydomowy jako swoją kuwetę i to już nie spoko... 🤬
Kup sobie wiatrówkę, ale taka mocną!
Nie musisz kotu robić krzywdy, wystarczy mu tylko koło dupy zrobić i kot będzie unikał nagłych strachów.