👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to taka metafora:
wezmę sobie Krym, Ukrainę, Inflanty, Polskę, a ten cz🤬ch będzie udawał, że nie widzi...
wezmę sobie Krym, Ukrainę, Inflanty, Polskę, a ten cz🤬ch będzie udawał, że nie widzi...

J🤬a moda na obrazki zamiast komentarza :<
Wykażcie się kreatywnością.
Tak mam ból dupy, idę po maść.
Wykażcie się kreatywnością.
Tak mam ból dupy, idę po maść.

Cytat:
to taka metafora:
Dobrze mówi i to w sumie adekwatny tytuł dla filmu

@kkndkkndkknd
Rzeczywistość:
Nie bijcie, to mój pierwszy post na sadisticu
Rzeczywistość:

Nie bijcie, to mój pierwszy post na sadisticu

kkndkkndkknd napisał/a:
to taka metafora:
Zajebiście trafna interpretacja . Cieszę się jak widze takie komentarze bo przywraca mi to w wiare w ludzie na tym forum !!

Ten gif to nawiązanie do rzekomej sytuacji z 2013 kiedy to Putin PODOBNO ukradł pierścień mistrzowski Super Bowl
abcnews.go.com/blogs/headlines/2013/06/putin-what-super-bowl-ring/
Niestety nie wiem, co w końcu stało się z pierścieniem i kto zawinił

abcnews.go.com/blogs/headlines/2013/06/putin-what-super-bowl-ring/
Niestety nie wiem, co w końcu stało się z pierścieniem i kto zawinił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie