Świeżutki Jimmy Kimmel Live. Jak wiadomo niedawno odwiedził nas prezydent hameryki i chcąc pochwalić się tężyzną fizyczną wrzucił filmik jak pompuje w Mariottcie. Jimmy zrobił małe porównanie z treningiem putina.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Putin mały kurdel z kompleksami i w dodatku czerwony sowiet, gorsze combo niż rudy, spedalony down
konto usunięte
2014-06-07, 0:30
@kondor2000
po czym stwierdzasz że ma kompleksy ?
to że ktoś wytrwale ćwiczy albo coś w tym stylu to oznacza że ma kompleksy i musi sie dowartościować?
a może nasz bronek lepszy ?
konto usunięte
2014-06-07, 16:06
@dionizodoros ten bambo urodził się 4 sierpnia 1961r w Honolulu na Hawajach, sprawdź sobie.
konto usunięte
2014-06-07, 16:25
lemo1029 napisał/a:
@dionizodoros ten bambo urodził się 4 sierpnia 1961r w Honolulu na Hawajach, sprawdź sobie.
Zgadzam się: urodził się 4 sierpnia na Honolulu na Hawajach. Czyli urodził się na terytorium USA. I co w tym dziwnego?
konto usunięte
2014-06-07, 18:02
dionizodoros napisał/a:
Zgadzam się: urodził się 4 sierpnia na Honolulu na Hawajach. Czyli urodził się na terytorium USA. I co w tym dziwnego?
nic, tylko nie wiedziałeś tego zanim napisałeś pewnego posta
konto usunięte
2014-06-07, 18:47
lemo1029 napisał/a:
nic, tylko nie wiedziałeś tego zanim napisałeś pewnego posta
Przecież wcześniej już wkleiłem ci akt urodzenia Obamy... Weź się w garść...
konto usunięte
2014-06-07, 19:20
konto usunięte
2014-06-07, 20:12
ale polewa z baraka i jego ćwiczeń, zupełne przeciwieństwo Putina, szkoda że nie ma nagrań Jarka Kaczyńskiego na siłowni albo na polowaniu, grającego w piłkę czy w warsztacie
Ciekawe jak się czuje Putin jak mu służby czytają co ciekawsze komentarze. Bo Obamie to chyba przykro.