Świeżutki Jimmy Kimmel Live. Jak wiadomo niedawno odwiedził nas prezydent hameryki i chcąc pochwalić się tężyzną fizyczną wrzucił filmik jak pompuje w Mariottcie. Jimmy zrobił małe porównanie z treningiem putina.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za menda barak mu w dupę
konto usunięte
2014-06-06, 20:16
Putin to taki Chuck Noris... Nie lubię rusków, ale tak na prawdę każdy przywódca może się tylko uczyć od Putina ... PROPSY WŁODZIMIERZ
konto usunięte
2014-06-06, 20:34
konto usunięte
2014-06-06, 20:48
Ja tam jestem za walką na następnym KSW między Putinem i Obamą
Warto dodać że Putin w judo nie trenował na zasadzie " a potrenuję sobie coś wschodniego i dostane czarny pasek za politykę i znajomości", z tego co wiem nawet na ME za młodych lat startował a to już całkiem niezły wynik.
konto usunięte
2014-06-06, 21:51
Wole Putina, niż ten barak który nie ma obu jaj
@dionizodoros
nie pokazał aktu urodzenia a powinien (NIBY).
Tak mówi konstytucja usa. Nie urodziłeś sie na ziemi usańskiej to nie możesz buć prezydent, Dlatego Arni byłó tylko gubernatorem.
Ps. myślę ze masz jakiś fetysz obalania teorii swoją wiedzą (pssyyt... nie masz jej)
mam nadzieję ze w UP lub MC kwaku się poznają.
Jak pracyjesz juz to współczuje (kolegom)
A ja wole Amerykańców czemu? Bo oni nam krzywdy nie zrobili jak narazie a ruskie? cięzko zliczyc.
P.S Historia lubi sie powtarzać
konto usunięte
2014-06-06, 22:39