👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I co oni protestują w obronie interesów sędziów, ich majątku, pieniędzy i "godności"?
@UP to nie jest protest to modlitwa, żeby tacy kretyni jak ty byli pozbawieni prawa głosu w wyborach.

W całej awanturze zaskakuje mnie tylko to, że tyle ludzi staje w obronie tego zgniłego układu z Magdalenki.

Fiksat,Proda wedle życzenia, siedz cicho i ciesz się wolnością w wielkiej, światowej, nowoczesnej, uczciwej i bezpiecznej Polsce i nawet nie waż się gdziekolwiek wyjeżdżać bo cię zabiją jak tylko przekroczysz granice.

Up@Sumka Gdybyś był takim światowcem to może rozejrzyj się po innych krajach które zapewne w swoich mokrych snach wychwalasz pod niebiosa.
Poszukaj sobie jakie są tryby powoływania sądów np. w niemczech gdzie 5 sądów najwyższej instancji wybiera 32 osobowa rada do spraw wyboru sędziów skład której wchodzą sami "politycy"!.
Za to nasz ustrój trójwładzy stworzyli komuniści, i po obsadzeniu każdego filara władzy w tym sądów zapewnili sobie wiele immunitetów i sute emerytury.
Poszukaj sobie jakie są tryby powoływania sądów np. w niemczech gdzie 5 sądów najwyższej instancji wybiera 32 osobowa rada do spraw wyboru sędziów skład której wchodzą sami "politycy"!.
Za to nasz ustrój trójwładzy stworzyli komuniści, i po obsadzeniu każdego filara władzy w tym sądów zapewnili sobie wiele immunitetów i sute emerytury.
Wyobraźcie sobie, że pochód antyopozycyjny odbywa się 2 lata temu...

za Po i Sld jakiekolwiek demonstracje były tłumione policją i armatkami, a bronek nawet chciał poprosić sąsiadów zza Odry za pomocą ustawy 1066 „o bratniej pomocy” na wypadek niekontrolowanych zamieszek tzn. gdyby zbyt wielu ludzi wyszło na ulice, i wtedy zostaliby spacyfikowani przez szkopskie wojsko w obronie rządu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie