podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaNajbliższa tęczowa parada 11 maja w Warszawie
Moja ekspercka teza wysrana z dupy:
Po części to wina społeczeństwa, które w większości nie akceptuje grubych / otyłych kobiet, dlatego taka otyła świnia płci żeńskiej zamiast znależć sobie zwyrola takiego, jak ja, który by ją raz na jakiś czas porządnie zerżnął we wszystkie dziury i fałdy, dzięki czemu poczuła by się lepiej, lub też zamiast wziąć się za siebie i zrzucić 50 kilo i wyglądać, jak prawdziwa kobieta, a nie świnia, ta zamiast tego szprycuje się testosteronem, w rezultacie czego wygląda jeszcze gorzej, czyli jak jakiś p🤬lony stwór bliżej nieokreślonej płci z obleśnym koprem na podgardlu... 🤢🤮
Po 2. Na c🤬j onu jenu ten kaganiec na ryju? Takie to agresywne po 3 latach terapii testosteronem i boi się, że kogoś pogryzie?!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaPo części to wina społeczeństwa
To Trzaskowski będzie miał zagwozdkę!
Jeżeli pójdzie, to udowodni swoja hipokryzję w stosunku do jego konserwatywnej zmiany i dupa zimna. Straci głosy!
Jeżeli nie pójdzie, to się progresywni, wykształceni, inkluzywni i postępowi poobrażają i na wyborach też straci ich glosy!
Jakby się nie kręcił, to dupa zawsze z tyłu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.a potem się okaże że ta laska, co udaje mężczyznę stwierdzi, że jest pedałem... i w sumie będzie zabawne... w pewnym sensie
Ale fikołek myślowy!
Kto kogo będzie rżnął i czym w co? Widzisz jakieś wzorce do praktykowania? Może jakiś poradnik?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Na ludzki język to przetłumacz
Nawrocki zaprasza
Wreszcie głos ekspercki!
Społeczeństwo mówiło - masz problem, idź się leczyć.
Teraz banda pop🤬leńców, mówi że to wszystko ok, że chcesz sobie c🤬ja uj🤬.
To nie wina społeczeństwa, to wina pop🤬leńców.
Wyraziłem się nieprecyzyjnie. 11 maja lewactwo znowu wyda z budżetu KKW KO kilka milionów zł na autokary na darmową wycieczkę do Warszawy, żeby uzyskać masę na wiecu partyjnym jak to miało miejsce na Marszu Miliona Serc.
to nie fikołek myślowy tylko najprawdziwsza prawda, masa zboczeńców udaje kobiety, u brytolów opisywali przypadki, gdzie gw🤬ciciele którzy zgw🤬cili kobietę po wyroku nagle zmieniali płeć i żądali umieszczenia w żeńskich więzieniach i co najzabawniejsze udawało im się to, dopiero jak opisały to gazety i zrobił się wielki krzyk przenieśli niektórych z nich do więzień dla mężczyzn... także nie fikołek, nie nie... smutna prawda
I tacy ludzie powiedzą mi że jestem poj🤬y bo chce się ożenić i mieć dziecko z kobietą.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Nic się nie bój elity światowe już mają od dawna przygotowany plan na obozy, tylko obawiam się że ten odmieniec będzie strażnikiem, a my osadzonymi
powiedzą Ci, że nie jesteś inkluzywny... nie tak dawno, za coś takiego można było wylecieć z pracy na przykład u angoli... nawet teraz można tam za to wylecieć z pracy
Za wypowiedź, że jestem hetero i wolę kobiety? Sorry, ale p🤬lisz. Nigdy tak nie było i nie jest.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!