Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Quiz
BigLebovsky • 2025-04-05, 18:58
Quiz- spróbuj odgadnąć do 20 sekundy (można sobie zrobić pauzę) kto to,co to i jak to ono. Na koniec prawda wychodzi na jaw ale ja BYŁOM zaskoczone 😁

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Marek695454 2025-04-05, 21:32 1
Na ludzki język to przetłumacz

[ Dodano: 2025-04-05, 21:34 ]
Siriuz napisał/a:

Najbliższa tęczowa parada 11 maja w Warszawie

Nawrocki zaprasza
Zgłoś
Baronessa 2025-04-05, 21:44 11
Moja ekspercka teza wysrana z dupy:

Po części to wina społeczeństwa, które w większości nie akceptuje grubych / otyłych kobiet, dlatego taka otyła świnia płci żeńskiej zamiast znależć sobie zwyrola takiego, jak ja, który by ją raz na jakiś czas porządnie zerżnął we wszystkie dziury i fałdy, dzięki czemu poczuła by się lepiej, lub też zamiast wziąć się za siebie i zrzucić 50 kilo i wyglądać, jak prawdziwa kobieta, a nie świnia, ta zamiast tego szprycuje się testosteronem, w rezultacie czego wygląda jeszcze gorzej, czyli jak jakiś p🤬lony stwór bliżej nieokreślonej płci z obleśnym koprem na podgardlu... 🤢🤮

Po 2. Na c🤬j onu jenu ten kaganiec na ryju? Takie to agresywne po 3 latach terapii testosteronem i boi się, że kogoś pogryzie?!
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-05, 22:00 8
Baronessa napisał/a:

Moja ekspercka teza wysrana z dupy:
Po części to wina społeczeństwa, które w większości nie akceptuje grubych / otyłych kobiet, dlatego taka otyła świnia płci żeńskiej zamiast znależć sobie zwyrola takiego, jak ja, który by ją raz na jakiś czas porządnie zerżnął we wszystkie dziury i fałdy, dzięki czemu poczuła by się lepiej, lub też zamiast wziąć się za siebie i zrzucić 50 kilo i wyglądać, jak prawdziwa kobieta, a nie świnia, ta zamiast tego szprycuje się testosteronem, w rezultacie czego wygląda jeszcze gorzej, czyli jak jakiś p🤬lony stwór bliżej nieokreślonej płci z obleśnym koprem na podgardlu... 🤢🤮
Po 2. Na c🤬j onu jenu ten kaganiec na ryju? Takie to agresywne po 3 latach terapii testosteronem i boi się, że kogoś pogryzie?!

Wreszcie głos ekspercki!

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Siriuz 2025-04-05, 22:02 6
Baronessa napisał/a:

Po części to wina społeczeństwa

Społeczeństwo mówiło - masz problem, idź się leczyć.
Teraz banda pop🤬leńców, mówi że to wszystko ok, że chcesz sobie c🤬ja uj🤬.
To nie wina społeczeństwa, to wina pop🤬leńców.

[ Dodano 2025-04-05, 22:06 ]
Bazyli.Kapusta napisał/a:

To Trzaskowski będzie miał zagwozdkę!
Jeżeli pójdzie, to udowodni swoja hipokryzję w stosunku do jego konserwatywnej zmiany i dupa zimna. Straci głosy!
Jeżeli nie pójdzie, to się progresywni, wykształceni, inkluzywni i postępowi poobrażają i na wyborach też straci ich glosy!
Jakby się nie kręcił, to dupa zawsze z tyłu.

Wyraziłem się nieprecyzyjnie. 11 maja lewactwo znowu wyda z budżetu KKW KO kilka milionów zł na autokary na darmową wycieczkę do Warszawy, żeby uzyskać masę na wiecu partyjnym jak to miało miejsce na Marszu Miliona Serc.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Bulbulator 2025-04-05, 22:13 2
Nome napisał/a:

a potem się okaże że ta laska, co udaje mężczyznę stwierdzi, że jest pedałem... i w sumie będzie zabawne... w pewnym sensie

Ale fikołek myślowy!

Kto kogo będzie rżnął i czym w co? Widzisz jakieś wzorce do praktykowania? Może jakiś poradnik?
Zgłoś
Nome 2025-04-05, 22:38 4
Bulbulator napisał/a:

Ale fikołek myślowy!
Kto kogo będzie rżnął i czym w co? Widzisz jakieś wzorce do praktykowania? Może jakiś poradnik?

to nie fikołek myślowy tylko najprawdziwsza prawda, masa zboczeńców udaje kobiety, u brytolów opisywali przypadki, gdzie gw🤬ciciele którzy zgw🤬cili kobietę po wyroku nagle zmieniali płeć i żądali umieszczenia w żeńskich więzieniach i co najzabawniejsze udawało im się to, dopiero jak opisały to gazety i zrobił się wielki krzyk przenieśli niektórych z nich do więzień dla mężczyzn... także nie fikołek, nie nie... smutna prawda

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Bulbulator 2025-04-05, 22:41 2
Marek695454 napisał/a:

Na ludzki język to przetłumacz
Nawrocki zaprasza

Nawrocki na tęczowej paradzie to chyba żeby uszminkowane ryje poobijać. Następny, który fakty chce stawiać na głowie.

[ Dodano 2025-04-05, 22:46 ]
BigLebovsky napisał/a:

Wreszcie głos ekspercki!

Naprawdę sensownie wytłumaczone.
Znając gust Baronessy nie spodziewałbym się takiego postu.

[ Dodano 2025-04-05, 22:48 ]
Siriuz napisał/a:

Społeczeństwo mówiło - masz problem, idź się leczyć.
Teraz banda pop🤬leńców, mówi że to wszystko ok, że chcesz sobie c🤬ja uj🤬.
To nie wina społeczeństwa, to wina pop🤬leńców.
Wyraziłem się nieprecyzyjnie. 11 maja lewactwo znowu wyda z budżetu KKW KO kilka milionów zł na autokary na darmową wycieczkę do Warszawy, żeby uzyskać masę na wiecu partyjnym jak to miało miejsce na Marszu Miliona Serc.

Masz racje!

C🤬j w dupę temu, który dał łapę w dół za ten post.
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2025-04-05, 23:36
To Kaitlin Bennett. Polecam jej kanał na jewtube: Liberty Hangout.
Zgłoś
Bulbulator 2025-04-06, 0:09 3
Nome napisał/a:

to nie fikołek myślowy tylko najprawdziwsza prawda, masa zboczeńców udaje kobiety, u brytolów opisywali przypadki, gdzie gw🤬ciciele którzy zgw🤬cili kobietę po wyroku nagle zmieniali płeć i żądali umieszczenia w żeńskich więzieniach i co najzabawniejsze udawało im się to, dopiero jak opisały to gazety i zrobił się wielki krzyk przenieśli niektórych z nich do więzień dla mężczyzn... także nie fikołek, nie nie... smutna prawda

O tym problemie czytałem, że jest również w innych krajach.
W niemieckim prawie jest w tej chwili tak, że deklarowaną płeć można zmieniać raz w roku i zaraz w więzieniach zrobił się problem ze skazanymi, którzy deklarowali się jako kobiety i odwrotnie.
Facet z długim wyrokiem deklaruje się jako kobieta, jest przenoszony do kobiecego więzienia i ma do dyspozycji setki wygłodzonych samic do wyr🤬ania. Niektórzy pewnie by chcieli dostać dożywocie w takich warunkach!

Inny pomysł lewactwa był taki, że jakiś asocjalny żul domagał się by państwo, albo miasto opłacało jego wizyty w burdelu, bo sex jest naturalnym prawem człowieka.
Pomysł miał szerokie poparcie w kręgach lewacko-kurewskich. Nie pamiętam ile wizyt w burdelu wchodziło w rachubę, ale chyba co dwa tygodnie chciał typ talon na k🤬ę.

Jeszcze inny typ z parlamentu niemieckiego (Bundestag-u) chciał zmanipulować prawo w ten sposób, że seks z dzieckiem byłby niekaralny i w ten sposób de facto zalegalizować pedofilię. Jego kariera polityczna została szybko zakończona, bo to było zbyt szybkie tempo w drodze do celu nawet dla szkopskich lewaków.

Charakterystyczne jest to, że takie pomysły wychodzą zawsze od lewej strony spektrum politycznego i oni się z tym ani nie kryją, ani tego nie wstydzą.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-06, 0:44
Zgłoś
Mister_Klex 2025-04-06, 0:58 4
I tacy ludzie powiedzą mi że jestem poj🤬y bo chce się ożenić i mieć dziecko z kobietą.
Zgłoś
Nome 2025-04-06, 1:07
Mister_Klex napisał/a:

I tacy ludzie powiedzą mi że jestem poj🤬y bo chce się ożenić i mieć dziecko z kobietą.

powiedzą Ci, że nie jesteś inkluzywny... nie tak dawno, za coś takiego można było wylecieć z pracy na przykład u angoli... nawet teraz można tam za to wylecieć z pracy

podpis użytkownika

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 2:13
alususs napisał/a:

Nic się nie bój elity światowe już mają od dawna przygotowany plan na obozy, tylko obawiam się że ten odmieniec będzie strażnikiem, a my osadzonymi

Oby! A ja będę odkręcał gaz. Z przyjemnością!

[ Dodano: 2025-04-06, 02:16 ]
Nome napisał/a:

powiedzą Ci, że nie jesteś inkluzywny... nie tak dawno, za coś takiego można było wylecieć z pracy na przykład u angoli... nawet teraz można tam za to wylecieć z pracy

Za wypowiedź, że jestem hetero i wolę kobiety? Sorry, ale p🤬lisz. Nigdy tak nie było i nie jest.
Zgłoś
silwerbalk 2025-04-06, 2:46
Patrząc na takich to myślę że niedoszły akwalerysta w raz z jego przyjacielem hodowcą drobiu... Mieli rację
Zgłoś
Nome 2025-04-06, 2:48 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Za wypowiedź, że jestem hetero i wolę kobiety? Sorry, ale p🤬lisz. Nigdy tak nie było i nie jest.

no fakt to hiperbola, ale za to że ktoś powiedział, że tylko kobiety mogą karmić dzieci piersią to już tak, za stwierdzenie, że w grupie dla kobiet molestowanych seksualnie nie powinno być transów też... zresztą jakbym dobrze poszukała to i pewnie jeszcze inne kwiatki by się znalazły, także tam poziom zidiocenia jest bardzo wysoki

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie