Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Społeczeństwo mówiło - masz problem, idź się leczyć.
Teraz banda pop🤬leńców, mówi że to wszystko ok, że chcesz sobie c🤬ja uj🤬.
To nie wina społeczeństwa, to wina pop🤬leńców.
Wyraziłem się nieprecyzyjnie. 11 maja lewactwo znowu wyda z budżetu KKW KO kilka milionów zł na autokary na darmową wycieczkę do Warszawy, żeby uzyskać masę na wiecu partyjnym jak to miało miejsce na Marszu Miliona Serc.
A barany będą wierzyły w spontaniczność, bo w to wierzyć chcą!
Łatwiej jest wierzyć, niż wiedzieć i się dowiedzieć.
Łatwiej jest wierzyć i z uporem twierdzić, że ta wiara jest wiedzą ostateczną.
Te lewackie rzesze kpiące z wiary i religii sami są najlepszym przykładem religijnego sprania mózgów w imię religijnej wiary i w swojego guru.
Rożnica jest taka, że Bóg katolików jest postacią historyczną, a Bóg polskich lewaków jest żywy i codziennie podburza swoich wiernych do nienawiści w imię jego religii i w imię jego interesów.
Ciężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.
Kiedys rodzice takich odmiencow zamykali ich przed swiatem w skladzie na drewno. Dzis robi sie z nich celebrytow. K🤬a do czego to zmierza?
Znaleźli sobie religię i są jak fanatycy.
Akceptuj bo inaczej jesteś faszysta, homofob itp.
Kamieniołomy, i wyleczy się szybciej niż przeistoczył się w lgbtqwertyxyz+-.
Jeżeli pójdzie, !
Jeżeli nie pójdzie,
Ci co głosują na POPiS kierują się raczej wiarą niż faktami. Czaskoski mówi obecnie całkowicie przeciwnie niż mówił pół roku temu:
Wpuśćmy tych biednych ludzi, bo musimy zamknąć granice!
Implementujmy zielony ład, by się z niego wycofać!
Obniżmy podatki, by więcej socjalu dawać!
Tęczusie są fajne, ale nie pokazujcie moich zdjęć z tęczusiami!
itd
Tępy lud i tak zagłosuje.

Ciężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.
Pejsaci fachowcy nie będą płacić za autodestrukcję białasów.
Opłacani są główni działacze/organizatorzy takich ruchów, oni mają docierać, mobilizować i tłuc do głowy bardziej podatnym jednostkom takie wykolejenie, co lepsze oni często się śmieją z takich właśnie ludzi, to trochę jak ci telemarketerzy sprzedający garnki staruchom, tylko tu zamiast garnków jest ideologia
powiedzą Ci, że nie jesteś inkluzywny... nie tak dawno, za coś takiego można było wylecieć z pracy na przykład u angoli... nawet teraz można tam za to wylecieć z pracy
Wielka Brytania staje się powoli taka sama jak Rosja.
Brytyjski stan umysłu!
Tego się Zmywak nie spodziewał, kiedy się tam osiedlał i teraz musi patrzeć jak jego córka w takim bagnie wyrasta.
[ Dodano 2025-04-06, 22:03 ]
W sumie to ja nie widzę żadnego sensownego kandydata...
Dlatego, że rozhisteryzowany "tłum" na Sadolu zaraz za taka szczerość będzie chciał wirtualnie linczować.
Ja na takie zagrożenie linczem c🤬j kładę i napiszę kto byłby moim kandydatem na Prezydenta Polski i pod jakimi warunkami.
Po pierwsze kandydat ten musiałby nauczyć się oddzielać religię od polityki, a nie nosić ten wielki drewniany krzyż przed sobą jak środek na wszystkie problemy ludzkości. Gdyby dokonał tego i w polityce i w prowadzeniu kraju nie nosił tego krzyża, to ja bym oddal mój głos na:
Przemyslaw Czarnek!
Teraz zlecą się tutaj wszystkie trolle i pokażą swoją prawdziwą, demokratyczną twarz, a ja w moim domowym zaciszu będę się po cichu z ich bólu dupy chichrał!
Wielka Brytania staje się powoli taka sama jak Rosja.
Brytyjski stan umysłu!
Tego się Zmywak nie spodziewał, kiedy się tam osiedlał i teraz musi patrzeć jak jego córka w takim bagnie wyrasta.
Dlatego, że rozhisteryzowany "tłum" na Sadolu zaraz za taka szczerość będzie chciał wirtualnie linczować.
Ja na takie zagrożenie linczem c🤬j kładę i napiszę kto byłby moim kandydatem na Prezydenta Polski i pod jakimi warunkami.
Po pierwsze kandydat ten musiałby nauczyć się oddzielać religię od polityki, a nie nosić ten wielki drewniany krzyż przed sobą jak środek na wszystkie problemy ludzkości. Gdyby dokonał tego i w polityce i w prowadzeniu kraju nie nosił tego krzyża, to ja bym oddal mój głos na:
Przemyslaw Czarnek!
Teraz zlecą się tutaj wszystkie trolle i pokażą swoją prawdziwą, demokratyczną twarz, a ja w moim domowym zaciszu będę się po cichu z ich bólu dupy chichrał!
KK to ujj teraz gorsze gówno mamy na zapleczy poselskim i z tym żadna partia nic nie robi żadna.
Bo wszyscy są prawie na ż__owskiej smyczy i to jest straszne..
Krzyże z sejmu chcieli zdjąć ale ż__ów z zaplecza nie... bo ż__ów bolało że są krzyże kościoła katolickiego na sali w której przesiadują.

KK to ujj teraz gorsze gówno mamy na zapleczy poselskim i z tym żadna partia nic nie robi żadna.
Bo wszyscy są prawie na ż__owskiej smyczy i to jest straszne..
Krzyże z sejmu chcieli zdjąć ale ż__ów z zaplecza nie... bo ż__ów bolało że są krzyże kościoła katolickiego na sali w której przesiadują.
Po zakończeniu II wojny światowej w Polsce pozostało tylko 2-3% populacji ż__owskiej, czyli mniejszość tak mała, że w wielu krajach nie bierze się takiej mniejszości pod uwagę. Decyduje większość, a 2-3% większością nie jest.
W tym samym czasie w polskim rządzie udział ż__ów wynosił 80-90%. To samo dotyczyło resortów porządkowych i siłowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie