podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaSpołeczeństwo mówiło - masz problem, idź się leczyć.
Teraz banda pop🤬leńców, mówi że to wszystko ok, że chcesz sobie c🤬ja uj🤬.
To nie wina społeczeństwa, to wina pop🤬leńców.
Wyraziłem się nieprecyzyjnie. 11 maja lewactwo znowu wyda z budżetu KKW KO kilka milionów zł na autokary na darmową wycieczkę do Warszawy, żeby uzyskać masę na wiecu partyjnym jak to miało miejsce na Marszu Miliona Serc.
Ciężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.
Jeżeli pójdzie, !
Jeżeli nie pójdzie,
Ciężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.
podpis użytkownika
won z debilamiCiężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.
powiedzą Ci, że nie jesteś inkluzywny... nie tak dawno, za coś takiego można było wylecieć z pracy na przykład u angoli... nawet teraz można tam za to wylecieć z pracy
W sumie to ja nie widzę żadnego sensownego kandydata...
Wielka Brytania staje się powoli taka sama jak Rosja.
Brytyjski stan umysłu!
Tego się Zmywak nie spodziewał, kiedy się tam osiedlał i teraz musi patrzeć jak jego córka w takim bagnie wyrasta.
Dlatego, że rozhisteryzowany "tłum" na Sadolu zaraz za taka szczerość będzie chciał wirtualnie linczować.
Ja na takie zagrożenie linczem c🤬j kładę i napiszę kto byłby moim kandydatem na Prezydenta Polski i pod jakimi warunkami.
Po pierwsze kandydat ten musiałby nauczyć się oddzielać religię od polityki, a nie nosić ten wielki drewniany krzyż przed sobą jak środek na wszystkie problemy ludzkości. Gdyby dokonał tego i w polityce i w prowadzeniu kraju nie nosił tego krzyża, to ja bym oddal mój głos na:
Przemyslaw Czarnek!
Teraz zlecą się tutaj wszystkie trolle i pokażą swoją prawdziwą, demokratyczną twarz, a ja w moim domowym zaciszu będę się po cichu z ich bólu dupy chichrał!