Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Quiz
BigLebovsky • 2025-04-05, 18:58
Quiz- spróbuj odgadnąć do 20 sekundy (można sobie zrobić pauzę) kto to,co to i jak to ono. Na koniec prawda wychodzi na jaw ale ja BYŁOM zaskoczone 😁

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-06, 3:31 2
Siriuz napisał/a:

Społeczeństwo mówiło - masz problem, idź się leczyć.
Teraz banda pop🤬leńców, mówi że to wszystko ok, że chcesz sobie c🤬ja uj🤬.
To nie wina społeczeństwa, to wina pop🤬leńców.
Wyraziłem się nieprecyzyjnie. 11 maja lewactwo znowu wyda z budżetu KKW KO kilka milionów zł na autokary na darmową wycieczkę do Warszawy, żeby uzyskać masę na wiecu partyjnym jak to miało miejsce na Marszu Miliona Serc.

A barany będą wierzyły w spontaniczność, bo w to wierzyć chcą!
Łatwiej jest wierzyć, niż wiedzieć i się dowiedzieć.
Łatwiej jest wierzyć i z uporem twierdzić, że ta wiara jest wiedzą ostateczną.
Te lewackie rzesze kpiące z wiary i religii sami są najlepszym przykładem religijnego sprania mózgów w imię religijnej wiary i w swojego guru.
Rożnica jest taka, że Bóg katolików jest postacią historyczną, a Bóg polskich lewaków jest żywy i codziennie podburza swoich wiernych do nienawiści w imię jego religii i w imię jego interesów.
Zgłoś
gre.g 2025-04-06, 5:45 1
Kiedyś tacy ludzie siedzieli w zakładach psychiatrycznych a dzisiaj pokazują się publicznie i mówią normalnej większości jak ma żyć.
Zgłoś
Garbaty77 2025-04-06, 7:46 2
sberek38 napisał/a:

Ciężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.

Kiedys rodzice takich odmiencow zamykali ich przed swiatem w skladzie na drewno. Dzis robi sie z nich celebrytow. K🤬a do czego to zmierza?
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-04-06, 9:10 1
Zaloze sie ze pod butem takie k🤬isko zaraz by te normy do kosza wyrzucilo i potem przestalo blaznowac
Zgłoś
Kicztobundy 2025-04-06, 9:16
Adi wiedział by w którym piecu go spalić 😊
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-06, 9:41 1
Tak się kończy gdy psychicznie chorzy mają akceptację mediów, partii i dostęp do portali społecznościowych.

Znaleźli sobie religię i są jak fanatycy.
Akceptuj bo inaczej jesteś faszysta, homofob itp.

Kamieniołomy, i wyleczy się szybciej niż przeistoczył się w lgbtqwertyxyz+-.
Zgłoś
Kroki71 2025-04-06, 9:52
Wsadzić zjeba do psychiatryka i w dupę włożyc mu tyle czopków żeby mu gardłem wyszły. Wtedy momentalnie ozdrowieje, lewackie ścierwo.
Zgłoś
zn506 2025-04-06, 9:56 1
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Jeżeli pójdzie, !
Jeżeli nie pójdzie,

Ci co głosują na POPiS kierują się raczej wiarą niż faktami. Czaskoski mówi obecnie całkowicie przeciwnie niż mówił pół roku temu:
Wpuśćmy tych biednych ludzi, bo musimy zamknąć granice!
Implementujmy zielony ład, by się z niego wycofać!
Obniżmy podatki, by więcej socjalu dawać!
Tęczusie są fajne, ale nie pokazujcie moich zdjęć z tęczusiami!

itd

Tępy lud i tak zagłosuje.

Zgłoś
DeLux 2025-04-06, 10:12
sberek38 napisał/a:

Ciężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.

Pejsaci fachowcy nie będą płacić za autodestrukcję białasów.
Zgłoś
ramsch12345 2025-04-06, 13:15
Jak dla mnie to to taki pół pies pół McDonald
Zgłoś
teracki675 2025-04-06, 13:43 1
negatywne komentarze pokazują u was uposledzenie umyslowe większe niz na filmie

podpis użytkownika

won z debilami
Zgłoś
Takbyło_ 2025-04-06, 14:09 3
sberek38 napisał/a:

Opłacani są główni działacze/organizatorzy takich ruchów, oni mają docierać, mobilizować i tłuc do głowy bardziej podatnym jednostkom takie wykolejenie, co lepsze oni często się śmieją z takich właśnie ludzi, to trochę jak ci telemarketerzy sprzedający garnki staruchom, tylko tu zamiast garnków jest ideologia
Zgłoś
Quassar 2025-04-06, 18:34 1
W sumie to ja nie widzę żadnego sensownego kandydata...
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-06, 21:25 1
Nome napisał/a:

powiedzą Ci, że nie jesteś inkluzywny... nie tak dawno, za coś takiego można było wylecieć z pracy na przykład u angoli... nawet teraz można tam za to wylecieć z pracy

Wielka Brytania staje się powoli taka sama jak Rosja.
Brytyjski stan umysłu!
Tego się Zmywak nie spodziewał, kiedy się tam osiedlał i teraz musi patrzeć jak jego córka w takim bagnie wyrasta.

[ Dodano 2025-04-06, 22:03 ]
Quassar napisał/a:

W sumie to ja nie widzę żadnego sensownego kandydata...

Dlatego, że rozhisteryzowany "tłum" na Sadolu zaraz za taka szczerość będzie chciał wirtualnie linczować.
Ja na takie zagrożenie linczem c🤬j kładę i napiszę kto byłby moim kandydatem na Prezydenta Polski i pod jakimi warunkami.

Po pierwsze kandydat ten musiałby nauczyć się oddzielać religię od polityki, a nie nosić ten wielki drewniany krzyż przed sobą jak środek na wszystkie problemy ludzkości. Gdyby dokonał tego i w polityce i w prowadzeniu kraju nie nosił tego krzyża, to ja bym oddal mój głos na:

Przemyslaw Czarnek!

Teraz zlecą się tutaj wszystkie trolle i pokażą swoją prawdziwą, demokratyczną twarz, a ja w moim domowym zaciszu będę się po cichu z ich bólu dupy chichrał!
Zgłoś
Quassar 2025-04-06, 22:09 1
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Wielka Brytania staje się powoli taka sama jak Rosja.
Brytyjski stan umysłu!
Tego się Zmywak nie spodziewał, kiedy się tam osiedlał i teraz musi patrzeć jak jego córka w takim bagnie wyrasta.
Dlatego, że rozhisteryzowany "tłum" na Sadolu zaraz za taka szczerość będzie chciał wirtualnie linczować.
Ja na takie zagrożenie linczem c🤬j kładę i napiszę kto byłby moim kandydatem na Prezydenta Polski i pod jakimi warunkami.
Po pierwsze kandydat ten musiałby nauczyć się oddzielać religię od polityki, a nie nosić ten wielki drewniany krzyż przed sobą jak środek na wszystkie problemy ludzkości. Gdyby dokonał tego i w polityce i w prowadzeniu kraju nie nosił tego krzyża, to ja bym oddal mój głos na:
Przemyslaw Czarnek!
Teraz zlecą się tutaj wszystkie trolle i pokażą swoją prawdziwą, demokratyczną twarz, a ja w moim domowym zaciszu będę się po cichu z ich bólu dupy chichrał!

KK to ujj teraz gorsze gówno mamy na zapleczy poselskim i z tym żadna partia nic nie robi żadna.
Bo wszyscy są prawie na żydowskiej smyczy i to jest straszne..
Krzyże z sejmu chcieli zdjąć ale żydów z zaplecza nie... bo żydów bolało że są krzyże kościoła katolickiego na sali w której przesiadują.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie