podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaCiężko uwierzyć, że ci wykolejeńcy nie są opłacani za swoje błaznowanie. Pejsy na takie performansy nigdy szekli nie żałują, oby tylko degradacja społęczeństwa postępowała.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówsa momenty, gdzie sie konczy czlowieczenstwo i wyrozumienie i czlowiek troche tesknii za obozami...
Wbrew pozorom takich ludzi jest niewiele względem reszty społeczeństwa niestety mass media to promują jak by wszyscy tak robili.
Większość osób siedzi w domu zmęczona i ogląda ten zj🤬y cyrk albo siedzisz w robicie i jebie drugą zmianę bo państwowa licha weszła za mocno i ludzie nie strajkują...
Dobrze to obrazuje rynek gier gdzie wp🤬la sie takie gender woke i prawie nikt tego nie kupuje bo nawet takim zj🤬ym sobą sie nie podoba co sami sobą prezentują taki twist plot historii
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Najbliższa tęczowa parada 11 maja w Warszawie
No ja tego mema uwielbiam! 😈