👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zamilcz kobieto, a jak chcesz się przypodobać proboszczowi to wyślij dzieciaka do zakrystii no codzienne obrabianie gały
sanctusdiavolos napisał/a:
...Na chwile obecną: zaorać to gówno wraz z Ojcem Dyktatorem.
Gówno jeszcze nadałoby się na naturalny nawóz, a to coś nawet do tego by się nie nadało

5:30 Pierwszy filmik. Aż się zarejestrowałem. Co za bzdury, ja pier**e. Z tego co pamiętam to właśnie, bohater "ten zły", czyli Voldemort powiedział, że nie ma nic gorszego od śmierci, a ten dobry odpowiedział, że się myli... A poza tym w tej książce była scena "nieba" nie jako normalnego nieba, ale jako coś, gdzie żyje się po śmierci. Poza tym każdy kto mówi, że Potter jest dla ciot, to przeczy sam sobie, bo to znaczy, że jeżeli nie przeczytał tej książki, to dlaczego się wypowiada? A jeżeli przeczytał, to przyznał sam, że jest ciotą. To samo tyczy się tej kobiety, co się wypowiada, skoro nie przeczytała to o czym my w ogóle gadamy? A świętobliwy Benedykt też przeczytał?
czas stanowczo zaprotestować! krata browaru i maraton pottera

fafarapa napisał/a:
Byłem na 1. części w kinie, jestem satanistą?
Tak jesteś, spłoń i przepadnij w ogniu piekielnym AMEN!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie