Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Radio
A................U • 2013-12-24, 10:11
Ostatnio trafiłem w radiu na IX Symfonię Beethovena, po której puścili jakiś nowy kawałek Pitbulla.

Przypomnijcie mi proszę, który z nich ogłuchł?
Zgłoś
miskolabor 2013-12-24, 13:07
Brak komentarzy

podpis użytkownika

Prawda w oczy kole
Zgłoś
BongMan 2013-12-24, 13:27 69
Beethoven ogłuchł podobno dlatego, że go ojciec nap🤬lał. Patrząc po poziomie muzyki, te nowe gwiazdki muszą być regularnie nap🤬lane bejsbolami, rażone prądem i r🤬ane w ucho...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
kidi1 2013-12-25, 2:08 26
Te nowe gwiazdki nie tworzą muzyki tylko skaczą na scenie jak pajacyki na sznurkach, nie porównujmy więc wirtuozów z pajacami, dziękuję dobranoc.
Zgłoś
BongMan 2013-12-25, 2:18 1
@up
Dobrze mówisz. Wesołych świąt

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Machol 2013-12-25, 2:18 9
BongMan, ciekawe że ogłuchł dopiero na starość, myślisz że wtedy go jeszcze ojciec nap🤬lał? Przyczyna jest bardziej przyziemna, zatruł się ołowiem. W jego czasach nie istniały badania potwierdzające jego szkodliwość, chociaż powikłania po ołowiu mieli już starożytni rzymianie.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
I_am_fat 2013-12-25, 2:18
Beethoven
Zgłoś
6................3 2013-12-25, 2:31
Że tak napiszę... Kto pierwszy, ten lepszy ;]
Zgłoś
m................a 2013-12-25, 5:24
Nie ma radia, na którym leciały by dwa te utwory. Albo włączasz eske i słuchasz gówna, albo rmf classic i nie słuchasz gówna
Zgłoś
KrisCFC 2013-12-25, 9:18 2
memengwa napisał/a:

Nie ma radia, na którym leciały by dwa te utwory. Albo włączasz eske i słuchasz gówna, albo rmf classic i nie słuchasz gówna

Ale on załączył dwa odbiorniki radiowe i ustawił na różne stacje...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
P................z 2013-12-25, 11:48 1
na każdą epokę przypada garstka muzyków wybitnych i tysiące c🤬jowych, za czasów Beethovena też były tysiące trubadurów jeżdżących od miasta do miasta wciskając swoją c🤬jnię. A poza tym kompozytorzy i gwiazdeczki to zupełnie inny kaliber i jedni nijak mają się do drugich.
Zgłoś
newschoolrider 2013-12-25, 12:47
Plecionkarz, muzyka to muzyka i powinno się dbać o jej 'naturalność' czyt. robic ją tak jak robiono się kiedyś dokladając co nie co np wokal. pitbull moze konkurowac z betowenem wzgledem mojego ucha pod warunkiem, że potocznie mowiąc 'podkład' kundla bedzie bogaty w żywe, prawdziwe i ztonowane instrumenty

podpis użytkownika

nie jezdzij nozem poteflonie
Zgłoś
R................n 2013-12-25, 13:50 1
beethoven ogłuchł od tego, że nap🤬lał podczas koncertów i prób na najniższym rejestrze fortepianu, a nap🤬lał mocno, bo lubił te brzmienie(czyżby pierwszy w historii metal?). Anyway, bongman, twój argument jest inwalidą.

Tak, jestem, k🤬a, ekspertem, pokończyłem szkoły muzyczne.
Zgłoś
Kooneer 2013-12-26, 17:11
Rockmen napisał/a:

Tak, jestem, k🤬a, ekspertem, pokończyłem szkoły muzyczne.

A gimnazjalny z polskiego jak Ci poszedł?
Zgłoś