Stoję rano na przystanku a przystanek cały oblepiony takimi radosnymi obrazkami
Zdjęcie robione z cegłofonu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-04, 12:02
bardzo ci się podoba ten obrazek?
konto usunięte
2014-03-04, 12:24
@up
mi sie bardzo podoba...i co?
konto usunięte
2014-03-04, 12:43
@MonroeHutchen co ubodlo hailujacego kolege?
O tak, największym problemem dzisiejszego świata są neonaziści. Ich szeregi ciągle rosną, o ile w latach `90 ich liczba w Polsce mogła oscylować koło 500 to teraz jest to maksymalnie ze 100 zagubionych dusz.
Walczmy z tym! Przekażmy MILIARDY złotych na kampanie walki z nazizmem!
konto usunięte
2014-03-04, 15:04
Zgłosiłeś to na prokuraturę jako nawoływanie do przemocy?
konto usunięte
2014-03-04, 15:54
@Magik2501
Co się tak zesrałeś jakby dotyczyło ciebie. Takie gendery czy inne filozofie to też nikły odsetek, ale jakoś nie przeszkadzają ci wrzuty na nich?
A nazioli biegających ze swastyką to faktycznie niewiele. Teraz wolą się mazać jakąś inną symboliką.
Polak, który próbuje być nazistą lub faszystą, to mniej niż gówno. To gówno gówna. Do tego sraczka.
Jak to zajebiście że mój monitor ma opcję "Super Bright".
Jak zgadzam się z treścią obrazka, tak stwierdzam, że ich autorami są zwyczajne brudasy z Antify.
Wbrew pozorom nazioli nie jest wcale tak mało, to że nie śmigają we wdziankach od Hugo BoSSa to nie znaczy, że ich nie ma.
konto usunięte
2014-03-04, 21:49
Ja tam gardzę obiema grupami obie wolą posługiwać się pięścią niż rozumem, choć wzajemnie są pożyteczni bo nawzajem się wybijają.
konto usunięte
2014-03-04, 21:49
fdM
2014-03-04, 21:58