Jak dla mnie remis.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:01
Jak dla mnie remis.
Ukasz995 napisał/a:
Zastanawiają mnie kryteria przyjęcia u tych debili do policji
To się nazywa parytet- taka nowoczesność tzw woke'izm. Teraz sobie wyobraź jak przyjeżdża na akcję straź pożarna i trzeba ludzi z pożaru wynosić
Clistwood napisał/a:
To się nazywa parytet- taka nowoczesność tzw woke'izm. Teraz sobie wyobraź jak przyjeżdża na akcję straź pożarna i trzeba ludzi z pożaru wynosić
Chciałem wspomnieć o wojsku, straży pożarnej, straży miejskiej i służbie zdrowia u tych debili ale po co strzepić mordę. Ta wyspa powinna zatonąć
Kur... stał później za nim, zamiast gebelsa od razu założyć, to się chowa pies
Pewnie te same zasady przy rekrutacji, co w naszej polskiej psiarni:
Zbieranie suchoklatesów sebików i karyn z ulicy po byle jakiej szkole bez przygotowania fizycznego, pół roku pseudo "szkolenia" w terenie, kilka stówek powyżej minimalnej do łapy i poszli na interwencje patałachy jeden z drugą...
Zbieranie suchoklatesów sebików i karyn z ulicy po byle jakiej szkole bez przygotowania fizycznego, pół roku pseudo "szkolenia" w terenie, kilka stówek powyżej minimalnej do łapy i poszli na interwencje patałachy jeden z drugą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie