A................O
2012-08-03, 19:51
stary złom i tylko 2 zdjęcia
K................0
2012-08-03, 19:52
Proszę, możesz dodawać dalej. Twoje wszystkie dzisiejsze wrzutki były spoko, więc czekam na więcej ! Pozdrawiam.
G................h
2012-08-03, 20:00
AHAHAHA_NO, bo potrzebny jest pierwszy post żeby resztę umieścić w komentarzach. I nie spamować tym, których to nie interesuje. Dobrze, że twój nic niewnoszący post się na coś chociaż przydał.
G................h
2012-08-03, 20:04
István Báthory, nie oczekuję, że każdy doceni surowy urok przodującej techniki radzieckiej.
B................r
2012-08-03, 20:06
Gabranth napisał/a:
István Báthory, nie oczekuję, że każdy doceni surowy urok przodującej techniki radzieckiej.
Przecież ja nie napisałem że mi się nie podoba. Całkiem spoko foty nawet piwo postawię
Kiedyś też będę miał ЗИЛ-157. W ogródku przed domem. Nawet samą budę, bez silnika.
Teraz przynajmniej oczy zdjęciami nacieszę.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
Cytat:
stary złom i tylko 2 zdjęcia
Może nie najnowszej generacji, ale uwierz mi, nie chciałbyś aby takie coś ci na chatę wjechało
r................3
2012-08-03, 21:09
może i złom ale ruski złom to odpowiednik czegoś nowoczesnego polskiego
_................_
2012-08-03, 21:23
@up
A co to k🤬a, samosia czy sadol?
K🤬a, a ruskie jak zawsze przygotowują się na koniec świata. To pewnie jeszcze jakiś sprzęt z czasów zimnej wojny, gdyby przypadkiem doszło do konfliktu nuklearnego. W sumie, trochę logiki w tym jest, by poukrywać w różnych miejscach trochę sprzętu.
C................a
2012-08-03, 22:51
Tym się zajmował przemysł ZSRR a o innych gałęziach gospodarki już się zapominało

Napłodzili tego sprzętu i nie mają co z nim robić teraz(zwłaszcza że Wiktor But ma "wakacje")
ale czołgów żadnych nie ma ;/
K................7
2012-08-03, 23:17
Jak by tak zarąbać 2 armaty to może by nie zauważyli.
Co ja p🤬le przecież to Rosja, jak ktoś tam zarąbie 50 czołgów to nawet nikt nie zauważy, bo strażnicy leżą naj🤬i.