Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-05-15, 10:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gieno1 2018-05-15, 10:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 10:52 2
Zgłoś
józekdeluxe 2018-05-15, 12:49
Zgłoś
~DMT 2018-05-15, 14:38 3
Wyciągnijcie Sadole te dilda z dupska, bo was za bardzo chyba uwierają...
Zgłoś
Sosna84 2018-05-15, 16:34
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 16:41
Dobrze że jest ten Stand Up bo polski kabaret to takie gówno że jebie szambem z telewizora jak się ogląda.
Zgłoś
maciek1108 2018-05-15, 17:36
Byłem online , zajebiste , choć " Zaczynam Rozumieć " wydaje się być lepszy
Zgłoś
raistpol 2018-05-15, 20:03 3
Zgłoś
kamillo16 2018-05-15, 22:28
Odnoszę pewne wrażenie, że te negatywne opinie są jak "Marik1234" z Kapitana Bomby
Zgłoś
YoogiGoogi 2018-05-15, 23:12
mesjans napisał/a:

Zaśmiałem się dopiero gdy wyłączałem, bo puściłem bąka o fikuśnym tonie.

Dzięki sadistic!!! Myślałem, że to ja jestem nienormalny, że to mi się nie podoba. Dzięki tej stronie chociaż nie mam wyrzutów sumienia, że nie ja jestem bezguściem, tylko Ci co to oglądają.

Niestety "polaczkowy" humor zaczyna się wtedy kiedy zaczyna się przekleństwo.. cóż, pierwsi Polscy stand-uperzy chcieli to zmienić i jak zwykle chłam się dorwał do mikrofonu.

podpis użytkownika

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
Dannybow 2018-05-16, 15:33 1
Zgłoś
sandal007 2018-05-16, 22:18
Zgłoś
wciazszukam 2018-05-18, 23:13
Jacy wrażliwi na przekleństwa się tu znaleźli. Domniemam, że państwo profesorowie, albo co najmniej pracownicy placówki dyplomatycznej, że tak was oburza brzydkie słownictwo.

Otóż człowiek inteligentny, potrafi używać wyrazów niecenzuralnych w sposób właściwy, nieobraźliwy, ale jednocześnie zabawny. Właściwie używać, znaczy nie nadużywać, ale stosować tylko w celu humorystycznego podkreślenia sytuacji skrajnie emocjonujących.

Być może Pacześ trochę przesadził z wulgaryzmami w tym występie, jednak on zawsze mocno angażuje emocje w swoich występach, co według mnie jest na plus, bo wciągają one emocjonalnie również publiczność.

Przypuszczam, że Ci, którym się nie podobało, śmieją się do rozpuku z Monty Pythona i "komedii" Woody'ego Allena. Polecam wam w zatem Wojciecha Fiedorczuka. Powinien zaspokoić wasze abstrakcyjne gusta.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem