Za Paczesia zawsze piwko
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
Zaśmiałem się dopiero gdy wyłączałem, bo puściłem bąka o fikuśnym tonie.
c🤬jnia
jedyny standup który można oglądać beż żenady to ten Syrka-Dąbrowskiego jak o guzie opowiadał
jedyny standup który można oglądać beż żenady to ten Syrka-Dąbrowskiego jak o guzie opowiadał
podpis użytkownika
"...Ludzie dotarli prawie wszędzie, szkoda, że tak niewiele dotarło do nich..."
wysyp krytykow wp.pl? Zabawny koles, pierwszy raz go widze, dzieki bardzo za wrzute!

@Fermes
Właśnie Syrek jest mega c🤬jowy, tylko ten standup o guzie był spoko
Właśnie Syrek jest mega c🤬jowy, tylko ten standup o guzie był spoko
Śmiałem się jak przy oglądaniu Kac Wawa..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

obejrzałem trzy minuty, żenada, to ciągłe bluzganie, mało inteligentny, lub przeciwnie, zbyt mało prostacki dowcip,
dobry jest chyba dla podpitych którzy kupili bilety, więc muszą się śmiać,
takie c🤬jumuju
dobry jest chyba dla podpitych którzy kupili bilety, więc muszą się śmiać,
takie c🤬jumuju

jakoś po 20 min do mnie nie trafił, albo moje poczucie humoru się kończy i mało co mnie bawi albo to było słabe...chyba słabe bo niektóre standupy mnie bawią. ocena końcowa: zmarnowane 20 minut i mówię za siebie
O k🤬a, sadistic, loża krytyków standupów. Czekam na zakładkę "Recenzje" by dowiedzieć się, że wszystko jest c🤬jowe.

Kilka razy się zaśmiałem ale ogólnie nie jest to standup wysokich lotów. Nawet modulacja głosu na jedno kopyto. Drugi raz występu tego gościa bym nie obejrzał.
Rafał Rutkowski ma występy takie nawet nawet. Można obejrzeć.
Rafał Rutkowski ma występy takie nawet nawet. Można obejrzeć.