👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaśmiałem się dopiero gdy wyłączałem, bo puściłem bąka o fikuśnym tonie.
wysyp krytykow wp.pl? Zabawny koles, pierwszy raz go widze, dzieki bardzo za wrzute!

jakoś po 20 min do mnie nie trafił, albo moje poczucie humoru się kończy i mało co mnie bawi albo to było słabe...chyba słabe bo niektóre standupy mnie bawią. ocena końcowa: zmarnowane 20 minut i mówię za siebie

Kilka razy się zaśmiałem ale ogólnie nie jest to standup wysokich lotów. Nawet modulacja głosu na jedno kopyto. Drugi raz występu tego gościa bym nie obejrzał.
Rafał Rutkowski ma występy takie nawet nawet. Można obejrzeć.
Rafał Rutkowski ma występy takie nawet nawet. Można obejrzeć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie