29 latek został zatrzymany za próbę zabójstwa 5 osób. Wydarzenie miało miejsce 8 marca, gdy mężczyzna spotkał się z grupą znajomych. Nagle sprawca wsiadł do swojego Audi i próbował rozjechać swoich znajomych, po czym uciekł. Mężczyzna był już wcześniej karany min. za kradzieże, włamania czy prowadzenie auta pod wpływem alkoholu. Teraz grozi mu dożywocie.
FartingBull napisał/a:
Pewnie dostanie 8 a wyjdzie po 4. Akcja z miejscowości Pecna pod Poznaniem.
Kojarze typa ze szkoły, generalnie od mlodego jedna wielka patologia.
I jeszcze mu samochód zabiorą.
C................h
2024-03-18, 16:53
Powiesić k🤬ia
sami prawilniacy dzwoń na policje, dzwoń na policje hahaha
Pionizacja po przejechaniu lewej strony ciala wskazana natychmiasto. Brakuje tylko "uga buga" i małpich odgłosów. Piwko za pionizację !!
frajer szybko słoneczka na wolności nie zazna. kto siedział to wie jak tam jest
PIs napisał/a:
29 latek został zatrzymany za próbę zabójstwa 5 osób. Wydarzenie miało miejsce 8 marca, gdy mężczyzna spotkał się z grupą znajomych. Nagle sprawca wsiadł do swojego Audi i próbował rozjechać swoich znajomych, po czym uciekł. Mężczyzna był już wcześniej karany min. za kradzieże, włamania czy prowadzenie auta pod wpływem alkoholu. Teraz grozi mu dożywocie.
Ty, ale ton napisz, że to w Polsce, a dokładniej w Poznaniu...
LizTruss napisał/a:
Bardzo k🤬a dobrze! Jak zadajesz się z takimi zjebami to licz się z konsekwencjami. Obracasz w takim zj🤬ym towarzystwie? Oto twoja nagroda. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów ze znajomymi bo k🤬a takich pop🤬lencow omijałem z daleka.
raczej było odwrotnie - to oni omijali ciebie
Koleś nie spotkał się że znajomymi. Koleś jechał na dwa fronty pisał i umawiał się z dwiema dupami jednocześnie. Feralnego dnia spotkał się z jedną a na miejscu czekaly obie w tym jedna z matką i młodsza siostra. Doszło do konfrontacji a cpunek się wk🤬ił i postanowił rozjechać to całe towarzystwo.
próba zabójstwa 5 osób, USA dożywocie, Polska 5 lat... taka prawda
Czy było już bydło pytające o narodowość sprawcy?
LizTruss napisał/a:
Bardzo k🤬a dobrze! Jak zadajesz się z takimi zjebami to licz się z konsekwencjami. Obracasz w takim zj🤬ym towarzystwie? Oto twoja nagroda. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów ze znajomymi bo k🤬a takich pop🤬lencow omijałem z daleka.
Jak ty k🤬a nie masz kolegów.
Ja pitole zajebiste. Facio kozak na maxa.