29 latek został zatrzymany za próbę zabójstwa 5 osób. Wydarzenie miało miejsce 8 marca, gdy mężczyzna spotkał się z grupą znajomych. Nagle sprawca wsiadł do swojego Audi i próbował rozjechać swoich znajomych, po czym uciekł. Mężczyzna był już wcześniej karany min. za kradzieże, włamania czy prowadzenie auta pod wpływem alkoholu. Teraz grozi mu dożywocie.
Kogo najbardziej słychać? Oczywiście Karynę
PIs napisał/a:
Teraz grozi mu dożywocie.
czapa i do piachu
Zachlany, naćpany lumpenproletariat. Hałaśliwe Karyny, bezmózgie Seby. Normalni ludzie o tej porze nie bałaganią na ulicy.
Pewnie dostanie 8 a wyjdzie po 4. Akcja z miejscowości Pecna pod Poznaniem.
Bardzo k🤬a dobrze! Jak zadajesz się z takimi zjebami to licz się z konsekwencjami. Obracasz w takim zj🤬ym towarzystwie? Oto twoja nagroda. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów ze znajomymi bo k🤬a takich pop🤬lencow omijałem z daleka.
Teraz beda mu wysylac paczki a za 25 lat beda sie z tego razem smiac
LizTruss napisał/a:
Bardzo k🤬a dobrze! Jak zadajesz się z takimi zjebami to licz się z konsekwencjami. Obracasz w takim zj🤬ym towarzystwie? Oto twoja nagroda. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów ze znajomymi bo k🤬a takich pop🤬lencow omijałem z daleka.
Dokładnie. Jak sobie pomyślę o ludziach, którzy mnie wk🤬iają, to ile samochodów bym skasował na tych zjebach. A tak, wszystko gitarka.
buddyb napisał/a:
Teraz beda mu wysylac paczki a za 25 lat beda sie z tego razem smiac
Maksymalnie 2 lata odsiedzi. Po sądowych występach świadków wyrok będzie tylko dla sztuki.
Na takiego sk🤬iela szkoda tuszu i papieru, 9mm w łeb i po problemie dla społeczeństwa, a tak to pójdzie siedzieć i c🤬j jeden wie czy po wyjściu mu znowu coś nie odp🤬li
Podobno słowo "patologia" jest w Polsce nadużywane
t................e
2024-03-18, 15:11
Kurde, dobre po polskie. Halman nie ma do takich dostępu
trytodie napisał/a:
Kurde, dobre po polskie. Halman nie ma do takich dostępu
Masz tu cała kratę piw
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
LizTruss napisał/a:
Nie p🤬l że masz znajomych. Opowiedz proszę jak to jest?