Cytat:
"Nie zatrzymał się do kontroli drogowej i podjął ucieczkę. Kierujący fordem focusem miał aktywny sądowy zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych i znajdował się pod wypływem środków odurzających, które miał również przy sobie. Jego szaleńcza jazda, podczas której złamał mnóstwo przepisów ruchu drogowego i kilkukrotnie mógł doprowadził do czołowego zderzenia z innym pojazdem, została nagrana przez rejestrator zamontowany w... aucie uciekiniera...
Do pościgu doszło w piątek, 25 kwietnia br., na ulicy Dąbrowskiego w Miliczu po tym, jak funkcjonariusze podjęli próbę zatrzymania pojazdu do kontroli. Kierowca zignorował sygnały świetlne i dźwiękowe radiowozu, gw🤬townie przyśpieszył, a następnie rozpoczął ucieczkę, łamiąc liczne przepisy ruchu drogowego
W aucie 24 latka znaleziono również amfetaminę. Oczywiście za swój występek odpowie przed sądem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie tam jak ganiali 2 razy cywilnym autem to nie dałem się zatrzymać i mogli mi naskoczyć.
uciekasz przed policją - jesteś przestępcą, automatycznie policja powinna dążyć do zabicia przestępcy, będzie taniej dla społeczeństwa
Widzę na nagraniu wielokrotne usiłowanie zabójstwa. W idealnym świecie dostałby dożywocie bez prawa do wcześniejszego zwolnienia.
Nie jestem zwolennikiem kary śmierci, zresztą sami skazani twierdzą, że dożywocie jest gorsze.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Sama jazda z aktywnym zakazem powinna skutkować wyrokiem. Nie kolejny zakaz, nie sędzia orzeka (ocenia), sędzia powinien przyklepywać wyrok w takim wypadku. Pierwszy raz złapany po alko lub prochach, sądowy zakaz, złapany z aktywnym zakazem? Wyrok w zawiasach, kolejny raz? Odwieszamy wyrok, bezwzględnie. Oczywiście bez ucieczki, bo za to odsiadka na dzień dobry.
wystarczyło wcześniej gdzie w las skręcić i by go nie znaleźli
" Kierujący fordem focusem..." Kiedyś było powiedzenie TYLKO ŚWIENIE SIEDZĄ W KINIE a teraz TYLKO POPAPRAŃCE KUPUJA TO CO AMERYKAŃSKIE!
Debil dał zarobić amerykańskiemu przemysłowi motoryzacyjnemu. A ja tylko przypominam
Aby Europa w siłę rosła,
nie możemy mieć mentalności osła!
czas skończyć z głupim nawykiem
i zacząć wspierać własne a nie Amerykę!
Ciekawe, czyżby kolejny ukr?
Na amfie lepiej wyprzedza niż nie jeden na trzeźwo….