Cytat:
"Nie zatrzymał się do kontroli drogowej i podjął ucieczkę. Kierujący fordem focusem miał aktywny sądowy zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych i znajdował się pod wypływem środków odurzających, które miał również przy sobie. Jego szaleńcza jazda, podczas której złamał mnóstwo przepisów ruchu drogowego i kilkukrotnie mógł doprowadził do czołowego zderzenia z innym pojazdem, została nagrana przez rejestrator zamontowany w... aucie uciekiniera...
Do pościgu doszło w piątek, 25 kwietnia br., na ulicy Dąbrowskiego w Miliczu po tym, jak funkcjonariusze podjęli próbę zatrzymania pojazdu do kontroli. Kierowca zignorował sygnały świetlne i dźwiękowe radiowozu, gw🤬townie przyśpieszył, a następnie rozpoczął ucieczkę, łamiąc liczne przepisy ruchu drogowego
W aucie 24 latka znaleziono również amfetaminę. Oczywiście za swój występek odpowie przed sądem.
Argeusz napisał/a:
Powinni c🤬la na miejscu odj🤬.
Nie rokuje na poprawę, po co reszta społeczeństwa ma się męczyć.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
radek225 napisał/a:
Dajcie mu piąty sądowy zakaz prowadzenia. Na pewno poskutkuje.
No teraz to sędzia dopiero paluszkiem pomacha, może kredkami po asfalcie będzie pisać. Przej🤬e.
Mnie tam jak ganiali 2 razy cywilnym autem to nie dałem się zatrzymać i mogli mi naskoczyć.
uciekasz przed policją - jesteś przestępcą, automatycznie policja powinna dążyć do zabicia przestępcy, będzie taniej dla społeczeństwa
Argeusz napisał/a:
Powinni c🤬la na miejscu odj🤬.
Szkoda kuli , mógł się rozj🤬 na drzewie
Widzę na nagraniu wielokrotne usiłowanie zabójstwa. W idealnym świecie dostałby dożywocie bez prawa do wcześniejszego zwolnienia.
Nie jestem zwolennikiem kary śmierci, zresztą sami skazani twierdzą, że dożywocie jest gorsze.
Sawix napisał/a:
Szkoda kuli , mógł się rozj🤬 na drzewie
Raczej na innym użytkowniku drogi. Kula jest po to aby tylko przestępca oberwał.
Ronoaro napisał/a:
Nie rokuje na poprawę, po co reszta społeczeństwa ma się męczyć.
Dokładnie — skoro resocjalizacja nie działa, po co go utrzymywać?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Sama jazda z aktywnym zakazem powinna skutkować wyrokiem. Nie kolejny zakaz, nie sędzia orzeka (ocenia), sędzia powinien przyklepywać wyrok w takim wypadku. Pierwszy raz złapany po alko lub prochach, sądowy zakaz, złapany z aktywnym zakazem? Wyrok w zawiasach, kolejny raz? Odwieszamy wyrok, bezwzględnie. Oczywiście bez ucieczki, bo za to odsiadka na dzień dobry.
wystarczyło wcześniej gdzie w las skręcić i by go nie znaleźli
" Kierujący fordem focusem..." Kiedyś było powiedzenie TYLKO ŚWIENIE SIEDZĄ W KINIE a teraz TYLKO POPAPRAŃCE KUPUJA TO CO AMERYKAŃSKIE!
Debil dał zarobić amerykańskiemu przemysłowi motoryzacyjnemu. A ja tylko przypominam
Aby Europa w siłę rosła,
nie możemy mieć mentalności osła!
czas skończyć z głupim nawykiem
i zacząć wspierać własne a nie Amerykę!
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ciekawe, czyżby kolejny ukr?
Na amfie lepiej wyprzedza niż nie jeden na trzeźwo….
Jedziesz sobie z rodzinką grzecznie 50 kmh, a tu na łuku drogi rozp🤬ala cię taki poj🤬iec. Uratować, a potem odstrzelić
K🤬a "występek". Występek jest w tedy jak zamiast po jajach wsadzisz sobie palec dupy.