Pan w zielonym punto byl za bardzo pewny siebie, do tego te odzywki , jak dla mnie k🤬s powinien wiedziec, co wolno, a czego nie. W koncu, przez niego mogl ktos nie dojechac do domu calo.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
typowy burak z warszawy.
jak możesz wrzucaj więcej takich wstawek ;p
jak możesz wrzucaj więcej takich wstawek ;p
Dzisiaj ok 22 na tvn turbo masz chyba 2 odcinki, a na necie jest tylko kilka, wiec polegasz tylko na sobie.
Koledzy będą pełni podziwu
11 pkt...szacun na dzielni. 1000zł...ułeee co tam. Typowy młody kiep
Ktoś go kiedyś "kopnie".
Potem lądują na drzewach, słupach itp. i bardzo dobrze. Bo takich nie szkoda, o jedno zagrożenie mniej na ulicy.
Tyle że policja też nie jest cacy. Mają obowiązek zatrzymać kolesia po pierwszym zarejestrowanym wykroczeniu, a nie czekac aż mu się wykroczenia zsumują.
Jadą za nim dlatego że w środku jest paru chłopa i nie wiedzą czy sobie poradzą
Ja pare dni temu dostalem mandat 300zł 8pkt za 91km/h w zabudowanym, i nie pyskowałem bo moja wina jest bezsprzeczna
A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!
Ja pare dni temu dostalem mandat 300zł 8pkt za 91km/h w zabudowanym, i nie pyskowałem bo moja wina jest bezsprzeczna
A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!
Ja dostałem 3 lata temu zdjęcie...116 na 70, przenośny fotoradar w krzakach postawiony 200 metrów za stacjonarnym, to nie było fair... I dziwi mnie jeszcze fakt, że na komendzie powiedzieli "w sumie to nie widać kto dokładnie jechał" więc delikatnie doradzili wziąc na ojca.. 100zł taniej
"A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!"
TAK! Starszy brat, tez o tym myslałem
TAK! Starszy brat, tez o tym myslałem
Gdyby byl taki "bogaty" to nie jezdzlby kilkunastoletnim puntem.... Jak dla mnie chcial sie popisac przed debilnymi kumplami i kamera
@up Aikenlól
to żadna rodzina...
A pierdzicie że buraki jezdżą w BMW a tutaj taka niespodzianka...
to żadna rodzina...
A pierdzicie że buraki jezdżą w BMW a tutaj taka niespodzianka...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie