Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jddddddd 2025-06-20, 18:40
Analinator napisał/a:

O czym ty gadasz ? USA w latach 69 wylądowali na księżycu a później 50 lat nie mogą tego zrobić. Ciekawe prawda ?. Indie wylądowały w 2023. Indie człowieku. Elon to ćpun który jak szybko się pojawił tak szybko zniknie.

My nie chcemy lądować na księżycu tylko założyć tam stację kosmiczną, do czego nie ma jeszcze technologii. Indie wysłały ŁAZIK, nie ludzi, ŁAZIK (misja Chandrayaan 3) na księżyc, który i tak się zj🤬 po kilkunastu godzinach. Rocznie startuje około 260 rakiet, i jest to tak powszechne, że w mediach nawet już o tym nie mówią. Co do załogowych misji - ESA (european space agency) wysyła załogową misję programu artemis na księżyc. Polecam się doinformować, a musk jest po prostu autystą, ale trzeba mu przyznać że zrewolucjonizował loty w kosmos. Gdyby nie on to latalibyśmy na kacapskich Sojuzach
Zgłoś
NubzoR 2025-06-20, 20:04
optymista666 napisał/a:

A to już nawet nie tylko lądowanie na Księżycu było sfingowanwe, ale nawet lot Kate Perry w Blue Origin?
No tak, k🤬a, przecież uderzyłaby w kopułę i się rozbiła... Gdzie się rodzą tacy debile? Jestem pewny, że w szkole szło ci wyjątkowo ciężko. Prawda?

No nie mów, że Ty jako fan nasa nie widziałeś startu tego blue origin? Przecież , to było wygenerowane przez AI . A jak już wylądowali, to nie widziałeś wpadki z otwartymi drzwiami, które łysy miał otworzyć jakimś specjalnym kluczem? A ktoś ze środka tej kapsuły je już uchylił i niby , to coś leciało w kosmos

21:26 wpadka, cięcie i jak zwykłe awaria kamery i łysy z kluczem
Zgłoś
mazga50 2025-06-20, 22:12
Cóś mi tu śmierdzi komuszym sabotażem...
Zgłoś
optymista666 2025-06-21, 1:10
NubzoR napisał/a:

No nie mów, że Ty jako fan nasa nie widziałeś startu tego blue origin? Przecież , to było wygenerowane przez AI . A jak już wylądowali, to nie widziałeś wpadki z otwartymi drzwiami, które łysy miał otworzyć jakimś specjalnym kluczem? A ktoś ze środka tej kapsuły je już uchylił i niby , to coś leciało w kosmos
21:26 wpadka, cięcie i jak zwykłe awaria kamery i łysy z kluczem

Nie wiem co bierzesz, ale masz po tym niezły odlot.

Od czasu Apollo1 względy bezpieczeństwa wymagają, żeby drzwi kapsuły dało się otworzyć również od środka.

Idiotyzmów o wygenerowaniu przez AI nawet nie będę komentował…
Zgłoś
NubzoR 2025-06-21, 14:27
optymista666 napisał/a:

Nie wiem co bierzesz, ale masz po tym niezły odlot.
Od czasu Apollo1 względy bezpieczeństwa wymagają, żeby drzwi kapsuły dało się otworzyć również od środka.
Idiotyzmów o wygenerowaniu przez AI nawet nie będę komentował…

Ale czy Ty nie rozumiesz tego, że nawet mówili o tym, że łysy musi otworzyć drzwi właśnie tym kluczem. A co widać na nagraniu - drzwi ktoś uchylił od środka a ponoć nie było takiej możliwości. Co było zaraz po wpadce? Cięcie i awaria kamery po chwili transmisja wraca i drzwi znowu zamknięte i wtedy wbija łysy z kluczem... Ty słuchaj co mówią w wywiadach a nie p🤬lisz głupoty i jeszcze wyzywasz , ty wojowniku klawiaturowy !

Zgłoś