Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rana
Szczepan • 2012-08-28, 16:39
Tak słuchając w radiu tego co się dzieje teraz w szpitalach, że ludzie czekają w kolejkach na zabiegi po kilka lat, przypomniał mi się jeden stary suchar

Przychodnia, wiadomo ludzie siedzą na korytarzu w kolejkach, nagle z gabinetu wychodzi lekarz i mówi do ludzi:

- A gdzie ta pani, której miałem zszyć ranę przedramienia ?

Na to wychyla się jeden człowiek z kolejki i mówi

- Już poszła... Rana jej się zagoiła !!

Jak było , to wyjebcie.

podpis użytkownika

"Rozum jest to umiejętność wykorzystywania potencjału otaczającego nas świata, cez uciekania się do zniszczenia tego świata."
Zgłoś
sovva 2012-08-28, 16:42
Łooooooo interesujące, jak z tym dowcipem co całka chodziła po matematycznym landzie i całkowała funkcje aż napotkała na 'e'
Zgłoś
toka 2012-08-29, 9:32 5
Wiecie co wk🤬ia bardziej niż słabe żarty?
Na końcu wstawki hasło: "Jak było, to wyjebcie"
Zgłoś
Kiciok 2012-08-29, 9:44
6h czekała? Niezbyt długo.
Zgłoś
MorszczuK88 2012-08-29, 10:12 33
Nie wiem czy było ale Cię wyjebię
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-29, 10:34 2
Nie było, ale i tak kwalifikuje sie do wyj🤬ia
Zgłoś
Sapthor 2012-08-29, 11:30
niby śmieszny żart ale takie są Polskie realia, niby miałem iść na prosty zabieg ale oczywiście pierwszy wolny termin za 7 miesięcy więc okej, gdy poszedłem do szpitala na umówiony zabieg a lekarz robił mi USG to powiedział że choroba którą mam powiększyła się dwukrotnie:)
Zgłoś
Cossmos 2012-08-29, 13:19
@Sapthor - Już problemy z prostatą?
Zgłoś
exother 2012-08-29, 13:30
sovva napisał/a:

Łooooooo interesujące, jak z tym dowcipem co całka chodziła po matematycznym landzie i całkowała funkcje aż napotkała na 'e'

e^x
Zgłoś
zeto88 2012-08-29, 14:32
Eeee tam, nie jest tak źle. Ja dzisiaj w przychodni czekałem jedynie 2 godziny w kolejce do ortopedy. Przyszedłem pół godziny wcześniej żeby w kolejce nie czekać, jaki ja naiwny.
Zgłoś
maciukrk 2012-08-29, 14:38 2
Nowe haslo reklamowe NFZ: "Czas Leczy Rany"
Zgłoś
Szczepan 2012-08-29, 15:38
Mnie rozk🤬iła jedna kobieta, która zadzwoniła do tego radia i powiedziała, że jest w ciąży ( 2-3 miesiąc ) i zapisała się na badanie USG, termin jej wyznaczyli za półtora roku.....

podpis użytkownika

"Rozum jest to umiejętność wykorzystywania potencjału otaczającego nas świata, cez uciekania się do zniszczenia tego świata."
Zgłoś
wudun 2012-08-29, 20:38
Sapthor, zeto88, Problemem nie są kolejki tylko ludzie się w nich zapisujący. Zapisyja się do kilku kolejek i blokują miejsca. Nie wspominam o domu starców zapisującego się na garść tabletek na wszystko.
Zgłoś
jur 2012-08-29, 21:41
Wchodzi Baba do lekarza i kładzie sie odrazu na kozetkę.
Lekarz zbulwersowany krzyczy - Co mi sie tu Pani rozkłada??
na to kobieta - a co mam gnić w poczekalni ??

podpis użytkownika

Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Zgłoś
Szczepan 2012-08-29, 22:39
jur, spaliłeś, bo to powinno być, że Trup baby przychodzi do lekarza

podpis użytkownika

Zgłoś