Tak słuchając w radiu tego co się dzieje teraz w szpitalach, że ludzie czekają w kolejkach na zabiegi po kilka lat, przypomniał mi się jeden stary suchar
Przychodnia, wiadomo ludzie siedzą na korytarzu w kolejkach, nagle z gabinetu wychodzi lekarz i mówi do ludzi:
- A gdzie ta pani, której miałem zszyć ranę przedramienia ?
Na to wychyla się jeden człowiek z kolejki i mówi
- Już poszła... Rana jej się zagoiła !!
Jak było , to wyjebcie.
podpis użytkownika
"Rozum jest to umiejętność wykorzystywania potencjału otaczającego nas świata, cez uciekania się do zniszczenia tego świata."
Łooooooo

interesujące, jak z tym dowcipem co całka chodziła po matematycznym landzie i całkowała funkcje aż napotkała na 'e'
toka
2012-08-29, 9:32
Wiecie co wk🤬ia bardziej niż słabe żarty?
Na końcu wstawki hasło: "Jak było, to wyjebcie"
6h czekała? Niezbyt długo.

Nie wiem czy było ale Cię wyjebię
Konto usunięte
2012-08-29, 10:34
Nie było, ale i tak kwalifikuje sie do wyj🤬ia
niby śmieszny żart ale takie są Polskie realia, niby miałem iść na prosty zabieg ale oczywiście pierwszy wolny termin za 7 miesięcy więc okej, gdy poszedłem do szpitala na umówiony zabieg a lekarz robił mi USG to powiedział że choroba którą mam powiększyła się dwukrotnie:)
@Sapthor - Już problemy z prostatą?
sovva napisał/a:
Łooooooo
interesujące, jak z tym dowcipem co całka chodziła po matematycznym landzie i całkowała funkcje aż napotkała na 'e'
e^x
Eeee tam, nie jest tak źle. Ja dzisiaj w przychodni czekałem jedynie 2 godziny w kolejce do ortopedy. Przyszedłem pół godziny wcześniej żeby w kolejce nie czekać, jaki ja naiwny.
Nowe haslo reklamowe NFZ: "Czas Leczy Rany"
Mnie rozk🤬iła jedna kobieta, która zadzwoniła do tego radia i powiedziała, że jest w ciąży ( 2-3 miesiąc ) i zapisała się na badanie USG, termin jej wyznaczyli za półtora roku.....
podpis użytkownika
"Rozum jest to umiejętność wykorzystywania potencjału otaczającego nas świata, cez uciekania się do zniszczenia tego świata."
Sapthor, zeto88, Problemem nie są kolejki tylko ludzie się w nich zapisujący. Zapisyja się do kilku kolejek i blokują miejsca. Nie wspominam o domu starców zapisującego się na garść tabletek na wszystko.
Wchodzi Baba do lekarza i kładzie sie odrazu na kozetkę.
Lekarz zbulwersowany krzyczy - Co mi sie tu Pani rozkłada??
na to kobieta - a co mam gnić w poczekalni ??
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
jur, spaliłeś, bo to powinno być, że Trup baby przychodzi do lekarza
podpis użytkownika