Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Ranking znienawidzonych Polaków we “Wprost”
konto usunięte • 2012-11-09, 17:25
“Wprost”, na podstawie wpisów w internecie z ostatniego tygodnia października stworzył ranking najbardziej znienawidzonych znanych Polaków.

1. Donald Tusk – 12628 komentarze
2. Jarosław Kaczyński – 3394
3. Doda – 2803
4. Janusz Palikot – 2622
5. Bronisław Komorowski 2606
6. Radosław Sikorski – 2457
7. Waldemar Pawlak – 1494
8. Natalia Siwiec – 837
9. Grycanki – 621
10. Janusz Korwin-Mikke – 604
11. Zbigniew Ziobro – 509
12. Kuba Wojewódzki – 453
13. Monika Richardson – 383
14. Monika Olejnik – 337
15. Anna Mucha – 297
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MareKSG 2012-11-10, 0:53 1
Doda jeszcze żyje? :O
Zgłoś
PustySocho 2012-11-10, 1:17 17
Klawisz77 napisał/a:

Te 604 głosy na Korwina to pewnie same pedały, feministki, nieroby na zasiłku i mężczyźni bez penisów, którzy przebierają się za kobiety.

lub osoby które skończyły szkoły i wiedza co robią, nie dziwie im się, korwin o pajac i tyle. Gdyby miały być jutro wybory glosowałbym na Palikota. dlaczego? jak ktoś ma ze mnie robić sobie jaja niech robi to ktoś kto się na tym zna.
Zgłoś
M@peT 2012-11-10, 1:51 1
Jestem ciekaw kiedy zwolnią redaktora naczelnego "wprost" za to pierwsze miejsce w rankingu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 4:56 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 7:26 1
PustySocho napisał/a:

lub osoby które skończyły szkoły i wiedza co robią, nie dziwie im się, korwin o pajac i tyle. Gdyby miały być jutro wybory glosowałbym na Palikota. dlaczego? jak ktoś ma ze mnie robić sobie jaja niech robi to ktoś kto się na tym zna.

zapomniałeś dopisać ze to są szkoły specjalne ty też jesteś zapewne jej absolwentem skoro chcesz głosować na pajace i napoleonów

M@peT napisał/a:

Jestem ciekaw kiedy zwolnią redaktora naczelnego "wprost" za to pierwsze miejsce w rankingu.

to napewno literówka i kaczory im się pomyliły
Zgłoś
krishna 2012-11-10, 8:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-11-10, 8:50
Nap Limak napisał/a:

weź myślenie zostaw innym

Aj ćlimak, do szkoły nie chodzi i wypisujesz głupoty po forach

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 9:04 1
Pewnie kobiety ją nienawidzą, bo ich faceci gapili się na nią podczas meczu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 9:42 2
@up Poszła na mecz nie po to, żeby kibicować kadrze, ale się lansować (ot taka nowa moda)

Ja się pytam gdzie jest Hołdys?
Zgłoś
Svenlee 2012-11-10, 9:45 3
Ta Siwiec jest tak brzydka, że nie mieści się w skali..
Zgłoś
ellsworth 2012-11-10, 10:02
antyk77 napisał/a:

Gdyby tak rzeczywiście było, to by Korwin-Mikke każde wybory wygrywał.

Akutat! To by Kononowicz był naczelnikiem państwa.
Zgłoś
Winterstorm 2012-11-10, 10:27
Svenlee napisał/a:

Ta Siwiec jest tak brzydka, że nie mieści się w skali..

Renia Rączkowska fajniejsza i na zawołanie, co nie?
Zgłoś
czaspogardy 2012-11-10, 10:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 11:18
Klawisz77 napisał/a:

Te 604 głosy na Korwina to pewnie same pedały, feministki, nieroby na zasiłku i mężczyźni bez penisów, którzy przebierają się za kobiety.

Nie, to są ludzie którzy są efektem nieprzemyślanych wypowiedzi Korwina. Umówmy się, jego wypowiedzi są często kontrowersyjne, nawet jeśli mają w sobie logikę to więcej ludzi odrzucają od niego, nie raz mógłby się powstrzymać - no chyba że chce już zawsze mieć pare procent
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 11:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem