Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Ranking znienawidzonych Polaków we “Wprost”
konto usunięte • 2012-11-09, 17:25
“Wprost”, na podstawie wpisów w internecie z ostatniego tygodnia października stworzył ranking najbardziej znienawidzonych znanych Polaków.

1. Donald Tusk – 12628 komentarze
2. Jarosław Kaczyński – 3394
3. Doda – 2803
4. Janusz Palikot – 2622
5. Bronisław Komorowski 2606
6. Radosław Sikorski – 2457
7. Waldemar Pawlak – 1494
8. Natalia Siwiec – 837
9. Grycanki – 621
10. Janusz Korwin-Mikke – 604
11. Zbigniew Ziobro – 509
12. Kuba Wojewódzki – 453
13. Monika Richardson – 383
14. Monika Olejnik – 337
15. Anna Mucha – 297
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suka_Blyat 2012-11-10, 11:20 2
Ci, którzy jadą po JKM, albo są umysłowymi impotentami, albo informacje o nim biorą z jakże "obiektywnych" źródeł typu TVN, onet itd. Posłuchajcie jego wypowiedzi, wytężcie te kilka szarych komórek i postarajcie się zrozumieć o czym on mówi. A jak jego nadal nie będziecie lubić to posłuchajcie sobie Stanisława Michalkiewicza, poglądy te same, ale głosi je w bardziej humanitarny sposób
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 11:39
~Sklej napisał/a:

Ci, którzy jadą po JKM, albo są umysłowymi impotentami, albo informacje o nim biorą z jakże "obiektywnych" źródeł typu TVN, onet itd. Posłuchajcie jego wypowiedzi, wytężcie te kilka szarych komórek i postarajcie się zrozumieć o czym on mówi. A jak jego nadal nie będziecie lubić to posłuchajcie sobie Stanisława Michalkiewicza, poglądy te same, ale głosi je w bardziej humanitarny sposób

A co, "moja jest tylko racja i to święta racja"? A może ktoś po prostu nie zagadza się z jego poglądami, nie lubi ich i uważa za głupie? Ma takie prawo.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 11:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 12:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 14:43 1
I znowu biedni idiotyczni komuniści uważają że JKM i inni liberałowie są tacy źli i niedobrzy bo jak sobie złamię nogę czy zachoruję to nie dostanę od nikogo pomocy ;(( Nie ważne że jestem debilem i nie pomyślałem o ubezpieczeniu się na wypadek choroby czy złamania, państwo ma się mną zaopiekować, tak jest łatwiej... Nie chcę mi się chodzić to pracy, to takie męęęęcząące, niech państwo mi da zasiłek albo pogoni pracodawce żeby mnie przyjął do pracy mimo tego że jestem śmierdzącym leniem, a co!
Co z tego że nie wywiązuje się z obowiązków, często nie chodzę do pracy, PAŃSTWO MA MI DAĆ.

I tak oto wygląda przykład kogoś, kto popiera komuchów, pisze w internecie(bo nie ma odwagi się pokazać) jaki to JKM zły.
Zgłoś
PustySocho 2012-11-10, 14:45
elwiz napisał/a:

zapomniałeś dopisać ze to są szkoły specjalne ty też jesteś zapewne jej absolwentem skoro chcesz głosować na pajace i napoleonów

to napewno literówka i kaczory im się pomyliły

Widzę, że kolega(uwaga teraz takie dziwne słowo, możesz nie zrozumieć) ironii nie zrozumiał.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 18:12
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 19:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 19:34
PustySocho napisał/a:

Widzę, że kolega(uwaga teraz takie dziwne słowo, możesz nie zrozumieć) ironii nie zrozumiał.

trudno wyczuć ironie czytając suchy text kolejny raz sprawdza się zasada nie ważne co piszesz ważne jak cie odbierają pozdrawiam;)
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 21:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 21:46
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-10, 22:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 1:09 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 11:10
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-11, 11:31
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem