Ci, którzy jadą po JKM, albo są umysłowymi impotentami, albo informacje o nim biorą z jakże "obiektywnych" źródeł typu TVN, onet itd. Posłuchajcie jego wypowiedzi, wytężcie te kilka szarych komórek i postarajcie się zrozumieć o czym on mówi. A jak jego nadal nie będziecie lubić to posłuchajcie sobie Stanisława Michalkiewicza, poglądy te same, ale głosi je w bardziej humanitarny sposób
konto usunięte
2012-11-10, 11:39
~Sklej napisał/a:
Ci, którzy jadą po JKM, albo są umysłowymi impotentami, albo informacje o nim biorą z jakże "obiektywnych" źródeł typu TVN, onet itd. Posłuchajcie jego wypowiedzi, wytężcie te kilka szarych komórek i postarajcie się zrozumieć o czym on mówi. A jak jego nadal nie będziecie lubić to posłuchajcie sobie Stanisława Michalkiewicza, poglądy te same, ale głosi je w bardziej humanitarny sposób
A co, "moja jest tylko racja i to święta racja"? A może ktoś po prostu nie zagadza się z jego poglądami, nie lubi ich i uważa za głupie? Ma takie prawo.
konto usunięte
2012-11-10, 14:43
I znowu biedni idiotyczni komuniści uważają że JKM i inni liberałowie są tacy źli i niedobrzy bo jak sobie złamię nogę czy zachoruję to nie dostanę od nikogo pomocy ;(( Nie ważne że jestem debilem i nie pomyślałem o ubezpieczeniu się na wypadek choroby czy złamania, państwo ma się mną zaopiekować, tak jest łatwiej... Nie chcę mi się chodzić to pracy, to takie męęęęcząące, niech państwo mi da zasiłek albo pogoni pracodawce żeby mnie przyjął do pracy mimo tego że jestem śmierdzącym leniem, a co!
Co z tego że nie wywiązuje się z obowiązków, często nie chodzę do pracy, PAŃSTWO MA MI DAĆ.
I tak oto wygląda przykład kogoś, kto popiera komuchów, pisze w internecie(bo nie ma odwagi się pokazać) jaki to JKM zły.
elwiz napisał/a:
zapomniałeś dopisać ze to są szkoły specjalne ty też jesteś zapewne jej absolwentem skoro chcesz głosować na pajace i napoleonów
to napewno literówka i kaczory im się pomyliły
Widzę, że kolega(uwaga teraz takie dziwne słowo, możesz nie zrozumieć) ironii nie zrozumiał.
konto usunięte
2012-11-10, 19:34
PustySocho napisał/a:
Widzę, że kolega(uwaga teraz takie dziwne słowo, możesz nie zrozumieć) ironii nie zrozumiał.
trudno wyczuć ironie czytając suchy text kolejny raz sprawdza się zasada nie ważne co piszesz ważne jak cie odbierają pozdrawiam;)