Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Może kogoś zainteresuje, jak brzmi rap w innych językach
Albo jak w ogóle brzmi inny słowiański język prócz Polskiego

Są tu tacy artyści jak:
Pono (Polska), Ego (Słowacja), Vova iz Lwowa (Ukraina), Remi (Chorwacja), SAF (Macedonia), Mih (Białoruś), Sharks (Słowenia), Ill Government (Serbia), Sokół (Polska), Wladimir (Czechy), Ligalize (Rosja), Frenkie (Bośnia i Hercegowina), Koff (Słowenia), Cistychov (Słowacja), Komplex (Serbia), XL Deluxe (Ukraina), Orion (Czechy), Spens (Bułgaria), Bazyl (Białoruś), Berezin (Rosja), Martina (Polska)

Moim skromnym zdaniem, Pono i Martinę mógłby zastąpić ktoś inny, ale w końcu chodzi tu o Słowiańskie Korzenie, więc luzik

podpis użytkownika

Trzeba wyzwolić się ze strachu bogów i śmierci.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 18:23
No dobre
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 18:32 3
stare ale jare pozdro dla każdej słowiańskiej duszy !!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 18:35 36
Słowianie powinni się zjednoczyć (pomijam ruskich) i wp🤬lić tym na lewo i na prawo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 18:41 1
Kiedy ja tego słuchałem...piwo
Zgłoś
camson 2013-05-24, 18:43 16
PortgasD.Ace napisał/a:

Moim skromnym zdaniem, Pono i Martinę mógłby zastąpić ktoś inny, ale w końcu chodzi tu o Słowiańskie Korzenie, więc luzik

Słuchasz rapu i mówisz, że Pono nie nadaje się by reprezentować Polską rap scenę? W takim razie nie chcę wiedzieć czego słuchasz skoro nie szanujesz jednego z jego prekursorów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 18:48 4
Słowianie, nie Słowianie, Ruscy nie Ruscy. Ludzie powinni się zjednoczyć. Wszyscy. Polityka dzieli, a nie narodowość, po to ona jest. Gdyby ludzie się zjednoczyli nikt by nawet muchy nie skrzywdził, a darmozjady z telewizji musieliby j🤬 od poniedziałku do soboty podcierając dupy starcom za granicą. Swoją drogą, pedałów wykluczam... po prostu mój umysł tego nie przyjmuje- sory. Róbcie w domu co chcecie, ale bez promocji. Dziekuję.
Zgłoś
brylant1412 2013-05-24, 18:51 4
słowianie są stworzeni do chlania a nie do śpiewania

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Sessvisto 2013-05-24, 18:52 13
Parezjasta napisał/a:

Słowianie, nie Słowianie, Ruscy nie Ruscy. Ludzie powinni się zjednoczyć. Wszyscy. Polityka dzieli, a nie narodowość, po to ona jest. Gdyby ludzie się zjednoczyli nikt by nawet muchy nie skrzywdził, a darmozjady z telewizji musieliby j🤬 od poniedziałku do soboty podcierając dupy starcom za granicą. Swoją drogą, pedałów wykluczam... po prostu mój umysł tego nie przyjmuje- sory. Róbcie w domu co chcecie, ale bez promocji. Dziekuję.

Temat o słowiańskim rapie, a ty o pedałach prawisz
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 18:56
Masz słowiański rap, nie radzę lekceważyć nas!
Zgłoś
cerastes 2013-05-24, 19:00 8
Jak nie słucham rapu od czasów ogólniaka to ten kawałek mi wpadł w ucho.. fajnie by było widzieć wielką Unię Słowiańską

podpis użytkownika

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
P(r)OLAND 2013-05-24, 19:08 2
Mam nieprzyjemność jeździć do naszych braci, przyjemnością nazwać tego nie można.
Czesi nie znoszą Polaków, na dodatek to głupie c🤬je.
Pamiętam jak następnego dnia po naszej przegranej (Polska-Czechy na Euro)jechałem na rozładunek do Mlady Boleslav, tępe j🤬e z🤬by chodziły tak dumne, aby pizgać po mordach.
Na Słowacji dużo Rumunów, trzeba uważać, najlepiej duże, oświetlone parkingi.

podpis użytkownika

Jedzenie pobudza myślenie.
Zgłoś
KMD 2013-05-24, 19:10 1
Cytat:

Hahaha, zjednoczcie się, świat bez wojen )
:idzpanwc🤬j:

P.S po Słowacku też mówią "sk🤬ysyny"

P.S2- k🤬a... Słoweńsku*

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 19:10 1
Ogólnie nie lubię tego typu "muzyki"... ale daję piwo bo idea takiej kolaboracji Słowian jest ciekawa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-24, 19:12
stary dobry kawaleczek piwo za przypomnienie mi go
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie