PolaczekRR napisał/a:
Te spodnie to zaj🤬 swojemu bratu Mezowi
Chyba murzynowi, bo tylko oni tak spodnie noszą.

Ani nie śmieszne, ani nie mądre. Kiepska nawijka, kiepski wygląd. Ogólnie 1/10 dla Strażnika. Co innego ziomek z mikrofonem...
Jeśli chodzi o prawdziwy gangsterski uliczny rap - tylko Bednarek. Pozdro dla kumatych.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Oni zawsze są mocni w pierdołowatych sprawach, które nikomu nie przeszkadzają, dotyczących normalnych albo słabych ludzi.
Jakoś nie widuje się aby podchodzili do grupy 120kg dresów którzy coś odp🤬lają pod blokiem.
Za to w c🤬j często widywałem jak się dop🤬lali do 80 letnich staruszek sprzedających jakieś szczypiorki, czosnek, żurek itp. aby dorobić sobie do smutnej jak p🤬da emerytury.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jakoś nie widuje się aby podchodzili do grupy 120kg dresów którzy coś odp🤬lają pod blokiem.
Za to w c🤬j często widywałem jak się dop🤬lali do 80 letnich staruszek sprzedających jakieś szczypiorki, czosnek, żurek itp. aby dorobić sobie do smutnej jak p🤬da emerytury.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Piwko dla straży miejskiej za utrudnianie popełniania tej okropnej pseudomuzyki.

Velture napisał/a:
Oni zawsze są mocni w pierdołowatych sprawach, które nikomu nie przeszkadzają, dotyczących normalnych albo słabych ludzi.
Może by to tak nie wyglądało, gdyby ich premia nie zależała od ilości wystawionych mandatów.
Chleb Razowy wyciągnij kij z dupy, nie każdy słucha Tokio Hotel jak ty....
Lubię krzesło, lubię fotel, nienawidzę Tokio Hotel
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Nie ma żadnej premii przede wszystkim, druga sprawa, że straż miejska to zawód niewdzięczny. Z jednej strony chcecie żeby panowała praworządność, z drugiej egzekwowanie tego prawa wam przeszkadza. Dlatego w Polsce powinno być wdrożone nie prawo rzymskie, a takie oparte na lokalnych zwyczajach. Są miejsca gdzie np obowiązuje ograniczenie prędkości które ma zastosowanie w ciągu dnia, bo np szkoła czy coś, ale wieczorem i w nocy już nie ma sensu. Dlatego zgodnie z literą prawa mandat się należy, ale zgodnie z obyczajem niekoniecznie. Wiem, że w Polsce jest to nie do pomyślenia, bo mentalność j🤬ia sąsiada za wszystko jest tak głęboko zakorzeniona że się nie da wyplenić, ale jeśli nie będzie się o tym mówić, to co ma się zmienić.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Tak sie ogarnia reklamę
Kto wie może jego ziomek zadzwonił na wiejskich, tekst przygotowany
A co do SM no to w zasadzie oni robią co im każą, ktoś zadzwoni z warzywniaka że babcia sprzedaje pietruszkę i koperek? Prawo nakazuje mieć kasę, zapewne mogliby nie wystawiać, ale coś muszę robić bo ich po prostu wyp🤬olą z roboty, a pracować każdy musi, a nie zawsze może tam gdzie chce.
Tutaj przynajmniej widać, że pindol z SM poczekał, aż skończy i lepiej mieć takich pindolów którzy jadą bo mają wezwanie niz takie k🤬y które podejdą i powyrywają kable itp.
Nie jestem za SM, ale w zasadzie mi nigdy nic nie zrobili, jak pije piwo to mandat za to otrzymuje z godnością od każej służby
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

Kto wie może jego ziomek zadzwonił na wiejskich, tekst przygotowany
A co do SM no to w zasadzie oni robią co im każą, ktoś zadzwoni z warzywniaka że babcia sprzedaje pietruszkę i koperek? Prawo nakazuje mieć kasę, zapewne mogliby nie wystawiać, ale coś muszę robić bo ich po prostu wyp🤬olą z roboty, a pracować każdy musi, a nie zawsze może tam gdzie chce.
Tutaj przynajmniej widać, że pindol z SM poczekał, aż skończy i lepiej mieć takich pindolów którzy jadą bo mają wezwanie niz takie k🤬y które podejdą i powyrywają kable itp.
Nie jestem za SM, ale w zasadzie mi nigdy nic nie zrobili, jak pije piwo to mandat za to otrzymuje z godnością od każej służby
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Widzę, że wam w tej Bydgoszczy niewiele potrzeba do szczęścia
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.

A kto normalny będzie ryzykował bójkę ze 120 kg karkami za 2000 miesięcznie? Straż miejska to takie szkolenie dla policji. Znacznie zwiększa szanse w rekrutacji, dlatego tam ktokolwiek jeszcze pracuje. Straż miejska nie jest od walki z karkami i nie jest od ścigania przestępców, tylko do kogoś, kto rzuci peta na chodniku.