Właściciel ratował auta ze swojego salonu przed pożarem, policja wzięła go za złodzieja, spryskała gazem pieprzowym i aresztowała
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
Niestety w obecnych czasach jest selekcja negatywna do policji, na nauczycieli i jest co jest xD
Nawet jak ktoś idzie z powołania, np. taki Sierżant Bagieta to koledzy szybko go sprowadzą do swojego poziomu i się ewakuuje z firmy...
A takiego nauczyciela z powołania maDki szybko przekonają, że już lepiej na kasie pracować niż użerać się z ich młodymi...
Nawet jak ktoś idzie z powołania, np. taki Sierżant Bagieta to koledzy szybko go sprowadzą do swojego poziomu i się ewakuuje z firmy...
A takiego nauczyciela z powołania maDki szybko przekonają, że już lepiej na kasie pracować niż użerać się z ich młodymi...
Ja myślałem, że patopolicja tylko w Polsce działa, a okazuje się, że nie tylko.
M_A_X napisał/a:
Niech się cieszy że go nie zastrzelili.
To nowoczesna multi, inkluzywna i uwiadomiona policja europejska. Z czego mieli zastrzelić? Z tęczowej ulotki informacyjnej?
Przeprosić xD powinien domagać się grubego odszkodowania a policjanty powinni mieć równie grube zarzuty i wyroki, włącznie z więzieniem oraz pokryciem dużej części szkód. No ale tak to w normalnym kraju powinno się skończyć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie