Godomogo napisał/a:
Tak wiem ,to nie kwejk
...a więc co to tutaj robi?

No i to są k🤬a prawidłowe reakcje. Kotek leży na ulicy, nie wie co się dzieje a p🤬dy jadą, bo się k🤬a im śpieszy do swojego zj🤬ego życia. Ja jebie, jak zobaczyłem scenę, gdzie wszyscy jadą jak gdyby nigdy nic i tylko jeden gościu stanął i wziął go ze sobą, to k🤬a dochodzę do wniosku, że 90% społeczeństwa to bezwartościowe gówno do odstrzału.

Pewnie dlatego ludzie docelowo mieli nie być tylko zwierzętami, by pomagać im w takich właśnie sytuacjach.
Miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.

Szacunek dla tych ludzi. To że jesteśmy mądrzejsi od zwierząt to nie tylko zaleta, ale i obowiązek, żeby o nie dbać i im pomagać. A kto morduje zwierzęta dla zabawy powinien z automatu trafiać do psychiatryka i codziennie podawać mu lek o nazwie murzyński k🤬s

moja żona zachowuje się jak zwierze dlatego musze jej pomagać
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Piękny i wzruszający filmik. \zwierzaki to tacy nasi mniejsi bracia. Piwo leci

zaraz gimbusy wyskoczą z komentarzami typu ''jest jeszcze wiara w ludzi'' itp.
A to zdjęcie co ma znaczyć? Mamy się rozczulić czy co? Ktoś tym ptakom na siłę pchał do dziobów te zapalniczki czy inne śmieci?
DhuDraug napisał/a:
Pewnie dlatego ludzie docelowo mieli nie być tylko zwierzętami, by pomagać im w takich właśnie sytuacjach.
Obrazek
A to zdjęcie co ma znaczyć? Mamy się rozczulić czy co? Ktoś tym ptakom na siłę pchał do dziobów te zapalniczki czy inne śmieci?
So Bjutiful...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.