Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AlexanderDeLarge 2014-10-24, 18:39
Właśnie, 'raczej'. Tu nie ma miejsca na zdazylbym skręcić, zauważyłbym itd. Dobry ratownik nie może ryzykować. Jak już było powiedziane, to nie film, ja bez pamelki do wzburzonego morza bym nie wszedł, pływam dobrze, ale jestem tylko człowiekiem, może mnie złapać skurcz np. A tamten koleś niezależnie jak dobrze prowadzi, może się zagapic czy nie zauważyć czegoś w tym całym swoim podnieceniu...

Swoją drogą, skąd dziadek i matiz mieli wiedzieć, ze coś się dzieje, a nie jakiś idiota korek omija? Przecież nie mają CB w kieszeni.
Zgłoś
Dragoon44 2014-10-24, 18:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RavageDV 2014-10-24, 19:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 19:50 4
Zgłoś
avic 2014-10-24, 20:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 21:42
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 22:41 2
Zgłoś
spdr 2014-10-24, 22:41 1
jak zwykle jakiś tępy babsztyl wpada w panikę jak widzi karetkę na sygnale. Zawsze to tak wygląda jak jedzie jakiś pojazd uprzywilejowany na sygnale a w korku za kierownicą siedzi jakaś lalunia. Pełna panika i pełne gacie, stoi i czeka nieruchomo na koniec apokalipsy jaką dla niej jest taka sytuacja.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 22:49 2
Cytat:

jak zwykle jakiś tępy babsztyl wpada w panikę jak widzi karetkę na sygnale. Zawsze to tak wygląda jak jedzie jakiś pojazd uprzywilejowany na sygnale a w korku za kierownicą siedzi jakaś lalunia. Pełna panika i pełne gacie, stoi i czeka nieruchomo na koniec apokalipsy jaką dla niej jest taka sytuacja.

Z tym, że to nie był pojazd uprzywilejowany, jechał bez sygnału a lalunia nie muiała mu ustąpić. Jak ja sobie nalepię taką nalepkę i będę trąbić i krzyczeć, że jestem ratownikiem i jadę do kogoś to każdy powinien mi ustąpić? To jest świetny pomysł na omijanie korków!
Zgłoś
tropical 2014-10-24, 23:07 3
Jechał bez sygnałów po chodniku i powinien zostać za to ukarany mandatem. Prawo jest takie same dla wszystkich!
Zgłoś
avic 2014-10-24, 23:30
@grlouie - zgodnie z tym co napisałem, a staram się być w życiu konsekwentny - ja tutaj wątku nie kontynuuje, bo to sensu nie ma. Ale proszę Cię - przeczytaj sobie jeszcze raz DOKŁADNIE moją wypowiedź, a potem jeszcze raz twoją odpowiedź na mój post. A potem przeczytaj sobie PW, bo nie chcę cię pogrążać publicznie z powodu tylu baboli w twojej wypowiedzi..

@tropical - jesteś ignorantem, ale wybaczam, masz prawo tego nie wiedzieć. Kodeks wykroczeń, art. 16 i jego odpowiednik z KK.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-25, 0:41
Nie czuję się pogrążona bo tak jak napisałam Ci w PW dyskusja ma to do siebie, że prowadzi do znalezienia wspólnej prawdy . Masz swoje racje, ja swoje a może z tego wyjdzie coś bardziej ogólnego.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-25, 10:19
@AlexanderDeLarge jako pracownik WOPR powinieneś wiedzieć jak wygląda szkolenie KPP ludzi nie związanych stricte z ratowaniem ludzkiego życia. Mam na myśli obecną na miejscu wypadku policję.
Zgłoś
AlexanderDeLarge 2014-10-25, 14:29
Niestety muszę się z Tobą zgodzić, mój kurs był bardzo rzetelny, ale znam ratowników, którzy tlenu nie potrafią podać... Co nie znaczy, że każdego trzeba jak jelopa traktować:p
Zgłoś
Gielen74 2014-10-25, 15:00
Koncentrujecie się nie na tym co trzeba. Krótko, zwięźle i na temat, postawa godna pochwały i podziwu. Pozdrawiam autora filmiku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem