👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Robi się groźnie, minęły czasy beztroskich zabaw w parkach...

Niby jak PIS niszczy Polskę?
- sojuszem z USA, blokując pakt Niemcy-Rosja po naszym trupie?
- dając dzieciakom po 500zł
- a może nie wpuszczając imigrantów Islamskich?
Serio pytam, co takiego robią?!
Rozumiem że można ich kuźwa nie lubić, ale gdyby nie wygrali to dopiero mielibyśmy przesrane.
- sojuszem z USA, blokując pakt Niemcy-Rosja po naszym trupie?
- a może nie wpuszczając imigrantów Islamskich?
Serio pytam, co takiego robią?!
Rozumiem że można ich kuźwa nie lubić, ale gdyby nie wygrali to dopiero mielibyśmy przesrane.

Jakimi trzeba być debilami, jak trzeba sp🤬*lić kraj, żeby ludzie którzy pluli na PO zaczęli mówić, że chcą powrotu Tuska i jego kandytatury na prezydenta.

janlew napisał/a:
Otóż to. Do mojego sąsiada to sam Kaczyński przyjeżdża i mu co miesiąc daje 500 zł z własnego portfela.

Juz dawno kraj jest w stanie rozkładu,dziwne że dopiero teraz to niektorzy zauważyli hehe

janlew napisał/a:
Typowe obecne myślenie Polaków, pożyczyć się i ch*j, zobaczymy co będzie później. Życie na kreskę zrobiło się bardzo popularne, ale o spłacaniu nikt nie myśli. Aż strach myśleć o dlugu niejawnym, ZUS przez obniżenie wieku emerytalnego jest w jeszcze gorszej sytuacji finasowej(pis udowodnił, że może być jeszcze gorzej). Z roku na rok podają nowe statystyki, że Polacy żyją dłużej (kobiety średnio do 84r.ż) ale obniżajmy dalej wiek emerytalny, niby lewicowe poglądy dla was są złe, ale na obniżenie wieku emerytalnego i 500+ to przymykacie oko.
Zacznijcie się uczyć, bo dwie zdrowe ręce i nogi nic wam dzisiaj już nie dają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie