ojciec zabitej przez pijanego kierowcę córki próbuje rzucić krzesłem w sędzinę po ogłoszeniu wyroku; 120 godzin prac społecznych...
kothletino napisał/a:
A to nie była przypadkiem ta sprawa gdzie pijany Polak nie wyrobił się na zakręcie i zabił dziewczynkę wraz z dziadkami?
Gdyby to był Polak, to w artykule byłoby to nadmienione 5 razy. Skoro nie ma info o narodowości , to pewnie osobnik narodowości inżynierskiej.
Takie są EUropejskie standardy. Za pozbawienie życia 120 godzin prac społecznych za obrażanie LGBT-ystów dostałby 12 miesięcy bezwzględnego wiezienia.
Grubo. To nawet w Polsce za rozjechane psa by dostał więcej.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
To ta sprawiedliwość z zachodu którą chce nam wcisnąć UE?
radek225 napisał/a:
Czyżby pijany morderca za kółkiem był c🤬tym turasem, muzułmaninem i do tego transem identyfikuhącym się z czajnikiem? Jeśli tak, to w Nazilandii nie mógł zapaść inny wyrok. Sedzina broniła po prostu swojej skóry i posady. Inaczej ona sama oskarżona zostałaby o rasizm, dyskryminację i sympatyzowanie z wąsatym akwarelistą.
Pewnie zranil sie w palec i dlatego potraktowała go łagodnie.
I ojciec za to pójdzie siedzieć na 15lat....
Dla mnie to baby nie powinny być w sadach tak samo jak w policji... Za bardzo uległe są i miekki, ktore wierzą w piękny świat
W mordzie parę nerwów jej już też nie działa, możliwe że częściej obrywała krzesłem. Nadal niczego się nie nauczyła.
Założę się na flaszkę, że ten pijak to pewnie jakiś prezes, polityk, kasiaty lub kolega pani zj🤬ej. Lecz w sumie to Niemcy to pewniak kierował c🤬k no i przecież nie mozna ich karac bo rasizm i on dobry chlopak jest
Roman270297 napisał/a:
I ojciec za to pójdzie siedzieć na 15lat....
Dla mnie to baby nie powinny być w sadach tak samo jak w policji... Za bardzo uległe są i miekki, ktore wierzą w piękny świat
Nie tyle w sądzie, co w rządzie. Szwecja i inne kraje skandynawskie stały się takimi gównami, właśnie przez milusińskie baby w rządach.
freaky napisał/a:
Zatem zabił nie tylko dziewczynę, ale też jej dziadków, czyli jak sądzę rodziców frustrata. W tych okolicznościach reakcja Holendra, który stracił rodzinę była usprawiedliwiona. Pytanie tylko czy sąd będzie równie wyrozumiały i za nieudany zamach z użyciem krzesła nie zasądzi wobec niego środków i to surowszych od 120 godzin prac społecznych.
Pewnie do paki pójdzie za usiłowanie morderstwa z premedytacją.
Konto usunięte
2020-05-11, 9:55
Ja bym strzelał a nie rzucał.
podpis użytkownika
Tu byłem. Tony Halik 2021
Pewnie ten ojciec za próbę zamachu na sędziego dostanie dwa lata, j🤬e lewackie zasady
Sajlenthill napisał/a:
Pewnie zranil sie w palec i dlatego potraktowała go łagodnie.
Zranił się, a temat wrzucił tutaj.
sadistic.pl/palec-vt497162.htm
Po ogłoszeniu wyroku, gdy skaleczył się w palec musieli go na OIOM zawieźć.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler