👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chce taki na halołin. Wie ktoś gdzie można to kupić? Dzieciaki się posrają

Kot nie zatrybił. Gdyby psy go zobaczyły to ładne r🤬ańsko by było

Ciekaw jestem jak by się zachowywały inne wilki przy facecie w takim kostiumie ;p
NA tym drugim filmiku koleś przebrany za wilka blado wyszedł przy tym przebranym za kota
Do dopiero realistyczny kostium kota

Widać że Hamerykański ten 2 bo jakiś chudy to ten "wilk" nie jest

Cytat:
Kot nie zatrybił. Gdyby psy go zobaczyły to ładne r🤬ańsko by było
Cytat:
Ciekaw jestem jak by się zachowywały inne wilki przy facecie w takim kostiumie ;p
Raczycie sobie żartować. Nie po to koty w tak śmierdzący sposób znakują swoje terytorium, nie po to psowate maja taki fantastyczny zmysł węchu, żeby jedne i drugie miały się podniecać kolesiem nieudolnie (z ich punktu widzenia, a raczej wąchania) przebranym za drapieżnika. Kot nadal "widzi" swojego podawacza karmy, a potencjalne wilki nadal wyczuwałyby obecność swojego największego wroga - człowieka. Tyle w temacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie