Takie zawody to tylko w japonii, wyścig ze światyni na dół, w szybkim tempie, gdyby któryś się wywalił to niezły materiał na harda.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15
Jeden nawet pod koniec zaliczył glebę... Chyba nie wyszedł z tego cało
Cytat:
Jeden nawet pod koniec zaliczył glebę... Chyba nie wyszedł z tego cało
![]()
wyszedł na spokojnie cało, miał zbroje,kask,deske klozetowa,ochraniacze na nogi.
Wydaje mi się że ja to bym zrobił zdrową kupkę juz po pierwszych schodach
Hmm przybyło ostatnio troszkę rowerków na sadolu, czuję że zbliża się nowa moda która zniszczy dirt no i może downhill (choć ten jest chyba za drogi dla pozerów), ale pewnie już za kilka miesięcy jadąc z kumplami do lasu będę mijał pedałków na trasie, zrobią to samo co z bmx
Cytat:
Hmm przybyło ostatnio troszkę rowerków na sadolu, czuję że zbliża się nowa moda która zniszczy dirt no i może downhill (choć ten jest chyba za drogi dla pozerów), ale pewnie już za kilka miesięcy jadąc z kumplami do lasu będę mijał pedałków na trasie, zrobią to samo co z bmx
![]()
Dzięki mnie przybyło rowerków
Kolarz731 napisał/a:
Takie zawody to tylko w japonii, wyścig ze światyni na dół, w szybkim tempie, gdyby któryś się wywalił to niezły materiał na harda.
Zapamiętaj sobie to raz na jutro, a jutro raz na zawsze, że japońce NIGDY się nie wywalają! Widział ktoś kiedyś fail ze skośnookim w roli głównej? Bo ja sobie nic takiego nie przypominam
Czy nikt nie zauważył, że ten gość po lewej miał z góry wygrana pozycję?
Cytat:
wyszedł na spokojnie cało, miał zbroje,kask,deske klozetowa,ochraniacze na nogi.
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie